сряда, 12 юли 2017 г.

Интересно: Уилям Леви и Елизабет Гутиерес се запознават в ТВ реалити

 
 
   
    Уилям Леви и Елизабет Гутиерес понастоящем са една от най-популярните двойки в латиноамериканския шоубизнес. Двойка, чиято връзка продължава близо 15 години, независимо от множеството перипетии и постоянните слухове. Как обаче започва всичко? В действителност Уилям и Елизабет се срещат за първи път през 2003 година в шоуто "Протагонисти на теленовела" ("Protagonistas de novela"). Това е реалити формат, който дава шанс на млади таланти да пробият в сферата на актьорството.

  Подобно на излъчвания у нас формат "Биг Брадър", състезателите в "Протагонисти на теленовела" са затворени в една голяма къща за няколко месеца. Там обаче техните редовни мисии са свързани с обучение и развиване на актьорските умения. Именно в тази къща се зараждат чувствата между Уилям и Елизабет. Двамата започват любовна връзка още по време на предаването. Интересното е, че в началото Уилям трябва да се бори за сърцето на Елизабет с друг известен в момента латиноамерикански актьор - Ерик Елиас.

    Елизабет обаче е покорена от чара и нежността на кубинския красавец. Тя избира да бъде с него не само в шоуто, но и занапред в живота. Днес Ели и Уилям вече имат дългогодишна връзка и две прекрасни деца - Кристофър и Кайли. И въпреки че слуховете и догадките в медиите за евентуална раздяла се появяват непрекъснато, двамата изглеждат по - щастливи и сплотени от всякога. Факт, който може би представлява за тях най - голямата победа от формата "Протагонисти на теленовела"...


Няма коментари:

Публикуване на коментар