събота, 8 юли 2017 г.

Света на теленовелите: Добри чувства

       
   В понеделник (10 юли) на екран в Мексико ще стартира новата продукция на Телевиса "Полетът на Виктория" ("El vuelo de la Victoria"). Една вдъхновяваща история за младо момиче, лутащо се между любовта и атлетиката... Изоставена като малка от родителите си, Виктория (Паулина Гото) е принудена да работи като домашна прислужница. Нейната първа любов се оказва младият син на господарите Андрес (Мане де ла Пара). Властната майка на Андрес, Глория (Сусана Досамантес) обаче успява да унищожи връзката между двамата. Виктория заминава за столицата, където се опитва да сбъдне детската си мечта, а именно да стане професионална атлетка. Там тя среща отново любовта в лицето на благородния и мил лекар Раул (Андрес Паласиос). Скоро в живота на Виктория обаче се връща Андрес, който този път е готов да се бори докрай за нейната любов. Дали тя ще му даде втори шанс или ще избере да гради бъдещето си заедно с Раул? Официалния трейлър на "Полетът на Виктория" можете да видите тук .  

    Рамиро Фумацони (Мариано от "Трите лица на Ана") в ролята на лошия! Актьорът от аржентински произход ще бъде главният злодей в най-новата история на Анжели Несма "Обявявам се за виновен" ("Me declaro culpable'). В правенето на злини на екрана ще му помага Даниела Кастро, която също е получила отрицателна роля в сериала. Големият въпрос сега е свързан с имената на протагонистите. Знае се, че Маите Перони категорично е отказала да бъде такава поради множеството ангажименти покрай издаването на новия си диск. По последна информация Хуан Диего Коварубиас и младата актриса Ирина Баева са фаворити да оглавят тази продукция на Телевиса. Дали наистина ще стане така, предстои да разберем през следващите седмици. 

    Ана Лорена Санчес в ново амплоа! Мексиканската актриса, която познаваме като София от "Земя на честта", ще води стартиращото съвсем скоро предаване на Телемундо "Голямата възможност" ("Gran oportunidad"). За неин партньор е избран популярният телевизионен водещ Раул Гонсалес. "Голямата възможност" е развлекателно предаване, предназначено за цялото семейство. То съдържа различни забавни кръгове и игри със състезателен елемент. Обявената стартова дата на предаването е 30 юли, като рекламата за него можете да видите оттук. Включването на Ана Лорена в този формат означава, че едва ли скоро ще я видим в теленовела. Припомняме, че за последно тя се снима в "Земя на честта" и "Криминално луд" през 2015 година.

   Въпреки че вече не са заедно като двойка, Жанкарлос Канела и Габи Еспино продължават да поддържат изключително приятелски отнощения помежду си. Това се видя и от последната размяна на съобщения между тях в социалните мрежи. Първо Габи сподели промоционална снимка за първия концерт на Жан в неговия роден град Хаялия (щата Флорида). "Това не е за пропускане", написа венецуелската актриса към изображението. От своя страна Канела побърза да й благодари за любезния жест. Той добави следния коментар отдолу: "Здравей, благодаря ти! Поздрави на всички и честит 4 юли! (Деня на независимостта на САЩ)".

Няма коментари:

Публикуване на коментар