неделя, 16 юли 2017 г.

Света на теленовелите: Вълна от емоции


    На 9 юли (миналата неделя) в Мексико беше излъчен големият финал на теленовелата "Мое мило проклятие" ("Mi adorable maldicion"). Една продукция на Телевиса с протагонисти Пабло Лайл (Алонсо от "Лъжовно сърце") и Рената Нотни. Въпреки че е римейк на "Гибелна красота", теленовелата успя да развие собствени сюжетни линии и до голяма степен да промени оригиналното развитие на историята. Драма, комедия и мистични моменти се преплитаха в почти всеки от общо 121-те епизода на сериала. И финалът не направи изключение. В него злодейката Моника (Лаура Кармине) направи последен опит да съсипе щастието на главните герои Аурора (Рената Нотни) и Родриго (Пабло Лайл). Няма да издаваме дали този опит се оказа успешен или не, тъй като все пак има шанс в бъдеще теленовелата да бъде закупена в България. За по - любопитните обаче осигуряваме линк, от който можете да изгледате на испански целия финал на "Мое мило проклятие".

  Дулсе Мария продължава своето европейско турне! Мексиканската актриса и певица, която гледаме като лошата Рената в "Лъжовно сърце", направи невероятен двучасов концерт в Мадрид. Тя изпълни голямата част от хитовете си като "No pares" и "Volvamos", изправи публиката на крака и след това раздаде хиляди автографи. Всички събрани емоции от концерта Дулсе изрази в прочувствено съобщение в Инстаграм. "Благодаря на Бог за живота и за това, че ми позволява да се изразявам свободно и да достигам до сърца, отворени да чувстват и усещат. Сред цялата мъка по света, насилието и всичко, което ни разделя, съм обнадеждена да видя толкова сърца, обединени от любовта, музиката и приятелството. Този свят наистина може да бъде едно много по - хубаво място!"

    Хосе Рон (Педро от "Италианската булка") попадна в епицентъра на скандал! В мексиканските медии излезе информация, че актьорът е ударил и дори се опитал да удуши годеницата си, ТВ водещата Даниела Алварес. Случката станала по време на сватбата на тяхна приятелка. Рон бил доста подпийнал и агресията му се проявила, когато видял Даниела да танцува с друг... След няколко дни мълчание, мексиканецът сподели пред медиите версията си за станалото. "Не, никога не бих ударил жена. Ние двамата се обичаме много и това, което стана, беше просто недоразумение." Самата Даниела също отрече твърденията за агресия на Рон спрямо нея. "Има голяма разлика между това да дръпнеш някого и да се опиташ да го удушиш. Просто имахме бурна дискусия като всяка двойка и това е всичко."

    И накрая една много хубава новина. Колумбийската актриса Дана Гарсия стана майка за първи път. Тя е родила в реномирана болница в Маями. Бебчето е момче и ще носи името Данте. Дана и нейният приятел, испанският журналист Иван Гонсалес, са много развълнувани от щастливото събитие. "Бог ни благослови с идването на бял свят на нашето слънчице!", написа актрисата в Туитър. Честито! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар