събота, 5 ноември 2016 г.

Света на теленовелите: Неочаквани срещи


     
    Още една добра новина за родните почитатели на латиното! На 7 ноември (понеделник) у нас стартира бразилската теленовела "Сянката на Елена" ("Em Familia"). Тя ще се излъчва всеки делничен ден от 16:00 часа в ефира на ПИК TV - първата онлайн телевизия, която ще бъде официално открита на 6 ноември (неделя) и ще може да се гледа на адрес piktv.bg.  "Сянката на Елена" е продукция на Глобо от 2014 година. В центъра на историята стоят забранени чувства, тъмни страсти и зловещи тайни. Действието се пренася през няколко времеви периода, преплитайки по този начин съдбите на хора от различни поколения и с напълно противоположни ценности и разбирания. В главните роли влизат Жулия Ремерц, Бруна Маркезини, Габриел Брага Нунеш, Умберто Мартинш, Вивиана Пазмантер, Джована Антонели и др. Повече за сериала можете да видите тук .

    На 8 ноември (вторник) в ефира на българския FOX стартира втори сезон от американския сериал "Куантико". Както знаете, главна роля в новите епизоди има Аарон Диас (Артуро от "Земя на честта"). "Куантико" разказва историята на Александра Париш (Прианка Чопра). Смела жена и обещаващ агент на ФБР, чийто живот обаче се преобръща след голям терористичен атентат. Тя е основна заподозряна за чудовищното престъпление и трябва да разкрие всички, опитващи се да я натопят. Аарон ще изиграе ролята на Леон Велес. Леон е амбициозен фотожурналист с добре развит нюх за събитията на деня. Стремежът му да разбере цялата истина около Александра ще го забърка в тази история много повече, отколкото той самият е предполагал... "Куантико" ще се излъчва по FOX всеки вторник от 22:00 часа. 

    "Грозната Бети" Ана Мария Ороско се завръща на екран! След като през последните години актрисата се беше посветила изцяло на семейството си, сега очевидно е дошло време и за професионални проекти. Ороско ще бъде злодейката в новата колумбийската теленовела "Няма да забравиш името ми" ("No olvidaras mi nombre"). Това е истинско предизвикателство за нея, тъй като досега не е изпълнявала подобна роля. За късмет обаче плътно до Ана Мария ще бъде човекът, който имаше основна роля за успеха й преди години. Става въпрос за сценариста на хитовата продукция "Грозната Бети" Фернандо Гайтан. Очаква се съвсем скоро да бъдат обявени и протагонистите на новата история, като най - спрягани са имената на Сусана Рохас и Иван Лопес.

    Деми Ловато иска да работи със Себастиан Рули! По време на посещението си в Мексико звездата от "Рок лагер" беше попитана кой актьор от теленовелите смята за по - красив - Себастиан Рули или Габриел Сото. Без колебание тя посочи Рули, след което последва въпрос дали би си партнирала с него в сериал. "О, да, ще е много яко!", възкликна Ловато. Отговорът на Себастиан също не закъсня. Мексиканецът, когото от този понеделник ще гледаме в "Трите лица на Ана", написа в Туитър: "Колко хубаво, Деми Ловато. Само ми казваш кога и правим теленовела. Ти си страхотна!" Въпреки че тази закачка между двамата изглежда като шега, много фенове в социалните мрежи се размечтаха за телевизионен проект с тяхно участие. А вие искате ли да видите Себастиан и Деми заедно в сериал? 

1 коментар:

  1. ПРЕПОРЪЧБАМ ВИ НЕМСКИЯТ СЕРИАЛ ЛЕКАР
    В ПЛАНИНАТА СЕРИАЛА ИМА 9 СЕЭОНА

    ОтговорИзтриване