сряда, 2 ноември 2016 г.

Света на теленовелите: Проекти и рейтинги


     
    "Трите лица на Ана" ("Tres veces Ana") счупи рекордите в САЩ! На 24 октомври (понеделник) испаноезичният канал Унивисион излъчи финалa на теленовелата с Анжелик Бойер, Себастиан Рули и Давид Сепеда. Епизодът предизвика невиждан интерес, събирайки пред екраните внушителните близо три милиона души. За сравнение, даваната по конкурентния канал Телемундо продукция "Без гърди има рай" ("Sin senos si hay paraiso") остана с 1 700 000 аудитория. Прпомняме, че "Три пъти Ана" е едно от първите заглавия на компания Телевиса, които направиха своята премиера в САЩ, а не в Мексико. Теленовелата вече е продадена и в редица други страни по света, сред които и България. Дали у нас също историята на тризначките ще завладее телевизионната аудитория, предстои да разберем. На 7 ноември (понеделник) от 13:30 часа по Диема Фемили...

    Телемундо подготвя музикална теленовела! От маямската компания ще работят съвместно с FOX по проекта "Войната на идолите" ("Guerra de idolos"). Една история, разкриваща взаимоотношенията и конкуренцията между популярните латиноамерикански изпълнители. В главната роля ще влезе Мария Леон, която е вокалистка на мексиканската група "Плая Лимбо". Потвърдени са още имената на Алехандро де ла Мадрид, Алберто Гера, Вивиана Серна и Мария Хосе Маган. По предварителна информация снимките трябва да започнат в началото на следващата година. Очаква се да бъдат записани и голям брой авторски песни, които ще звучат в отделните епизоди от продукцията.

    Напоследък се появиха доста слухове за конфликт между Виктория Руфо и Дана Гарсия на снимачната площадка на "Амазонките" ("Las amazonas"). След въпрос от представители на медиите, Дана разкри как стоят нещата в действителност. "Истината е, че когато се срещнехме на сета, Виктория обикновено не ме поздравяваше. Нямам представа защо, аз я поздравявах всеки ден. Веднъж попитах Ариадне Диас (играла с Виктория Руфо в "Нежеланата") и тя ми сподели, че е била в същата ситуация." Въпреки всичко, Дана не е обидена на Руфо. "Не трябва да съдим другите, защото всеки човек е различен. Аз се възхищавам на Виктория като актриса. Тя е истинска звезда и си е заслужила мястото, което заема. За мен винаги ще бъде голямата Виктория Руфо."

    Уилям Леви притесни своите почитатели с новината, че е претърпял инцидент на снимачната площадка на филма "Заразно зло: Последен епизод" ("Resident Evil: The Final Chapter"). За щастие не е имало сериозни последствия. Кубинецът обясни пред медиите точно каква е била ситуацията. "Сутринта снимахме бойна сцена, в която трябваше да ме влачат за метална платформа. Точно по време на "екшъна" обаче ръката ми понесе удар от една леко издадена част на платформата. Хубавото е, че се разминах само с изкълчен пръст и след кратко прекъсване можехме да продължим снимките." Припомняме, че в "Заразно зло: Последен епизод" Уилям си партнира с имена като Мила Йовович, Али Лартър и Шон Робъртс.

1 коментар: