събота, 12 ноември 2016 г.

Света на теленовелите: Завръщане

       
    Ясна е стартовата дата на телемунделата "Донята" ("La Doña")! Римейкът на "Доня Барбара" ще направи своята телевизионна премиера в САЩ на 29 ноември (вторник). Както знаете, главните роли в новата продукция се изпълняват от Арасели Арамбула и Давид Чокаро. Участват още Дана Паола, Ребека Джоунс, Хосе Мария Галеано, Диего Солдано, Мишел Олвера и др. Историята разказва за жена на име Алтаграсия (Арасели Арамбула), успешна бизнесдама и собственик на голяма строителна компания. Алтаграсия е преживяла много силни травми, които са я променили изцяло. Сега тя се е превърнала в коравосърдечна и безмилостна жена, мачкаща всички по пътя си. Докато пред нея не застава истинската любов... Официалното промо на "Донята" можете да видите оттук . 

    В Мексико съвсем скоро трябва да започнат снимките на римейка на "Гибелна красота". Малко преди старта им обаче от Телевиса решиха да сменят заглавието на своята нова продукция. Вместо "Моя красива Лола" ("Mi bella Lola"), тя ще се казва "Мое мило проклятие" ("Mi adorable maldicion"). В ролите на протагонисти влизат Пабло Лайл и Рената Нотни. А през тази седмица стана ясно и името на злодейката. Това ще бъде Лаура Кармине, която познаваме като Естерсита от "Бурята". Част от актьорския състав са също така Пати Навидад, Алехандро Авила, Патрисио Боргети, Марисол дел Олмо и др. Очаква се "Мое мило проклятие" да се появи на екран в началото на следващата година.

    "Приятелките и съпернички" Анхелика Вале и Адамари Лопес се събраха отново! Двете актриси ще работят заедно на снимачната площадка на "Почитателката" ("La fan"). Както знаете, Анхелика Вале протагонизира теленовелата, а нейни партньори в главните роли са Хуан Пабло Еспиноса, Скарлет Ортис и Габриел Порас. Сега към тази компания се присъединява и Адамари, която ще има специално участие. За нея това е голямото завръщане в теленовелите след 7 - годишно отсъствие. Припомняме, че мексиканката беше решила да посвети повече време на семейството си и се изявяваше единствено като водещ на телевизионни програми.

    И накрая нещо интересно. Испанският сериал "Тайните на времето" получи една много специална награда. Тя е от Испанската академия на науките и изкуствата и се връчва заради приноса на продукцията в развитието на местната аудиовизуална индустрия. "Тайните на времето" върви на екран от 2011 година, като досега са излъчени над 1400 епизода. Въпреки това интересът към продукцията продължава да е все така висок. Aнтена 3 отчитат за тази година среден пазарен дял от 16.8%, което се равнява на близо 1 700 000 зрители на епизод.

3 коментара:

  1. И НЕПРОСТИМО Е ЛОШ СЕРИАЛ

    ОтговорИзтриване
  2. Опа извинявайте Непростимо не е лош сериал а е супер
    Турските Американските и индийските са лоши

    ОтговорИзтриване
  3. Има Американски Сериали който са супер обаче Американските сериали с убисттва са много лоши
    Весели Празници

    ОтговорИзтриване