сряда, 7 септември 2016 г.

Нови заглавия: "Ева, шофьорката" ("Eva, la trailera")

        
    "Ева, шофьорката" ("Eva, la trailera") е продукция на Телемундо от 2016 година. Една история за силата да преодолееш страховете, да промениш своя живот и да преследваш докрай мечтите си. В главните роли Едит Гонсалес, Арап Бетке, Хорхе Луис Пила, Ерика де ла Роса, Кати Барбери, София Стаматиадес, Роберто Матеос, Адриан Карвахал, Мишел Варгас и др.

    Ева (Едит Гонсалес) е жена, която е изградила всичко в своя живот с много труд и борба. Още като малка пътува из страната с баща си, шофьор по професия. Tака, следвайки неговия пример, се научава да се справя с предизвикателствата и да постига целите си. Години по - късно тя вече се е превърнала в успешна бизнесдама и собственик на транспортна компания. Ева полага много усилия, за да развие тази компания и да осигури бъдещето на двете си деца.

    В личен план обаче Ева не е успяла да намери щастието. Нейният съпруг Армандо (Хорхе Луис Пила) е егоист и женкар, който така й не успява да се откаже от ергенския си начин на живот. Той дори започва любовна връзка с най - добрата приятелка на Ева, Марлене (Ерика де ла Роса). Всъщност Марлене винаги е прикривала добре завистта и злобата, която изпитва към Ева. Изгубила в миналото своето богатство и престиж, тя е готова на всичко, за да си ги върне. Независимо колко хора ще нарани и съсипе по пътя си.

    Животът на Ева се променя напълно, когато е обвинена несправедливо в убийство. За един миг тя губи всичко, което е постигнала, и влиза в затвора. Никой от най - близките й хора не си прави труда да й помогне в този труден момент. Страданието и разочарованието от множеството предателства превръщат Ева в студена и затворена в себе си жена. След време, когато невинността й се доказва, тя е твърдо решена да раздаде справедливост.

    Желанието да накаже всички, които са я наранили, става основна цел за Ева. Неочаквано обаче светлината за нея отново се появява при срещата й с Пабло (Арап Бетке). Пабло е бивш полицай, отказал се разочарован от тази професия, след като са освободили убиеца на неговата съпруга. В момента работи като частен детектив и се грижи за малкия си син. Мъж с добро сърце, справедлив и мечтател, той се влюбва силно в Ева. И чувствата му са напълно споделени от нея.

    Дали обаче любовта на Пабло ще изтрие болката и раните в душата на Ева? И ще я откаже от плановете й за отмъщение? Отговора само в епизодите на "Ева, шофьорката"...


   

3 коментара:

  1. Здравейте
    Имали ли шанс Италианско момиче идва да се омьжи да бьде изльчен в Бьлгария
    Има много яки теленовели който трябва да дават да закупят а те си играят с нас и само глупости дават
    Само Сериали с убиства с насилия турски и индиски
    Само тькива лоши сериали дават а за теленовелите не ги е грижа как нямат срам
    Но Теленовелите за мен са вечни и никога няма да ги забравя и винаги ще ги обичам
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте! За момента не можем да ви дадем конкретна информация за "Италианско момиче идва да се омъжи". Очакванията се след края на "Триумф на любовта" по Диема Фемили да стартира премиерно заглавие на Телевиса. Но засега се пази в тайна кое ще е то. Щом получим повече информация, ще я публикуваме своевременно. Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте брагодаря ви за всичко
    Страхотни са дано да дават повече яки теленовели дано
    Сега по Евроком вечер не пропускам Супер сериальт Узапаторката той е страхотен и як
    И дано да дават нови и интересни теленовели
    Поздрави

    ОтговорИзтриване