неделя, 11 септември 2016 г.

Света на теленовелите: Пътешествия и предизвикателства

 
   
   
    "Път към съдбата" ("Un camino hacia el destino') на няколко континента! Продукцията на Телевиса, чието оригинално излъчване в Мексико завърши преди по - малко от два месеца, вече е продадена в редица страни по света. "Обиколката" започна от маямския канал Унивисион, а оттам се пренесе и в държавите от Латинска и Южна Америка. Сред тях Венецуела, Чили, Перу, Аржентина, Еквадор, Колумбия, Панама и др. Теленовелата е на път да завладее сърцата и на зрителите в Европа. Закупена е в Испания, Полша, Русия и дори Великобритания. Също така прави първите си стъпки на африканския континент с излъчвания в Гана, Кения, Уганда и др. Очевидно "Път към съдбата" се превръща в една от най - успешните продукции на Телевиса за тази година. Но какво се крие зад нейния успех? Можем да споменем интересния и близък до обикновените хора сюжет, разнообразните персонажи, силния актьорски състав. И, разбира се, химията между протагонистите в сериала - младите звезди Паулина Гото и Орасио Панчери (вече заедно и в реалния живот), както и утвърдените имена Лисет Морелос и Хорхе Аравена. Любовните истории на техните герои предизвикват вълна от емоции у почитателите на теленовелите от различни държави и култури...

    По кината в Латинска Америка се върти най - новия филм с перуанския актьор Кристиан Мейер. Става въпрос за комедийната продукция "Всички мъже са еднакви" ("Todos los hombres son iguales"). В нея Мейер си партнира с Франк Перосо, Майк Амигорена и Нашла Богарт. Сюжетът разказва за трима наскоро разведени мъже на средна възраст - пилота Хоакин (Кристиан Мейер), архитекта Маноло (Франк Перосо) и треньора по бейзбол Хуан Луис (Майк Амигорена). Те решават да наемат заедно къща, в която да се върнат към ергенския си начин на живот. Скоро обаче разбират, че ще им трябва и женска ръка за неприятните домакински задължения. Поради тази причина наемат Йоли (Нашла Богарт). Нейното пристигане обаче ще донесе неочаквани емоции и за тримата. Независима и със силен характер, новата камериерка открито се противопоставя на мачовското им отношение към жените. Следват поредица от комедийните ситуации и прехвърчащи във въздуха искри. В крайна сметка обаче всички герои ще бъдат хванати в един капан на забранените страсти, който изцяло ще промени живота им. Официалния трейлър на "Всички мъже са еднакви" можете да видите тук .

    Даниела Наваро е бременна! Актрисата, която познаваме като Патрисия от "Земя на честта", очаква дете от своя приятел Угет Урбина. Новината беше обявена пред медиите от самата Даниела, а веднага след това заваляха честитки от нейните фенове в социалните мрежи. Връзката между Наваро и Угет Урбина е коментирана в латиноамерикансия шоубизнес. Урбина е бивш венецуелски бейзболист, който се слави с доста скандално минало. През 2005 година заедно със свои приятели той напада петима работници от имението си, които обвинява в кражба. По време на схватката Урбина наранява част от работниците с мачете, а след това ги залива с бензин и заплашва да ги изгори живи. В последвалия процес бейзболистът е осъден за предумишлен опит за убийство. Той прекарва седем години в затвора, откъдето излиза през 2012-та... Връзката между Даниела Наваро и Урбина започва в началото на тази година и до момента двамата изглеждат много щастливи заедно.

    И накрая едно романтично пътешествие. Ана Бренда Контрерас и Иван Санчес са на почивка заедно в Куба. Това стана ясно от последните им публикации в Инстаграм. Първоначално всеки от двамата качи собствени снимки в профила си. На една от тях Ана Бренда е с местна жена, която й помага да се адаптира към кубинската култура. На друга пък се вижда Иван Санчес да опитва традиционния за страната коктейл мохито. Очевидно двамата засега се притесняват да се показват заедно, поне докато не приключи официално бракоразводния процес между Иван и испанската актриса Елиа Галера. Все пак след доста молби от страна на феновете накрая в профила си Санчес публикува една обща снимка. Макар и в малко далечен план, на нея се вижда, че връзката между двамата се развива прекрасно.

2 коментара:

  1. Здравейте препорьчвам ви горещо ако можете гледайте Полският сериал
    Медици
    Много е интересен и е спечелил много награди
    В Русия е Хит
    А в Полша мисля че побеждава всички полски сериали
    От тази сьбота 17
    Започва 2 сезон
    Всяка сьбота и неделя от 20 часа до 22 по Диема Фемили
    И в Ютуб можете да гледате обаче на полски

    ОтговорИзтриване
  2. За Тези Който Не Могат да Гледат Медици
    Могат да Гледат Епизодите от 2 Сезон В Нова Плей
    А от 9 10 2016 година Неделя ЗАПОЧВА
    3 Сезон на Медици
    Всяка Сьбота и Неделя от 20 до 22 по Диема Фемили
    Престоят много вьлнуващи Епизоди на Медици
    Гледайте Сериала е доста интересен
    Лека Вечер

    ОтговорИзтриване