събота, 3 септември 2016 г.

Света на теленовелите: Завръщане


       
 
    Тази седмица започваме с новина от родния екран. На 17 септември (събота) по bTV Lady стартира премиерният италиански сериал "Дамата с воала" ("La dama velata"). Той ще се излъчва през уикендите от 21:00 до 22:00 часа. Продукция е на  телевизионния канал Rai 1 и се състои от 6 епизода по 100 минути (при нас ще бъдат разделени на общо 12 епизода).  В главните роли влизат Мириам Леоне, Лино Гуансиале, Лукресия Ланте де ла Ровере, Андреа Боска, Франческо Салви и др. Сюжетът на "Дамата с воала" ни пренася в края на 19-ти век. Клара Гранди (Мириам Леоне) инсценира смъртта си и изчезва от погледите на всички. След време тя се завръща с различен външен вид и покрита с воал, за да разкрие тайните на своето семейство, които са съсипали живота й. Рекламата на сериала можете да видите оттук .

    Уилям Леви и Талия (на снимката най - горе) заедно в теленовела? Това е желанието на мексиканската продуцентка Карла Естрада. Тя иска да види двамата начело на новия си проект, който подготвя за следващата година. Припомняме, че Уилям и Талия в момента са се отдалечили доста от света на теленовелите. Кубинецът се снима в холивудския екшън "Заразно зло: Последен епизод" ("Resident Evil: El Capitulo Final"), докато мексиканката е изцяло отдадена на задълженията си като певица, водеща и бизнесдама. Засега никой от двамата не е коментирал възможността за завръщане в мелодрамите.

    Телевиса подготвя нова теленовела, носеща заглавието "Обичаният" ("El bien amado"). За главната роля е избран мексиканският актьор Серхио Гойри. Той ще изиграе мъж на средна възраст и с добро сърце, в когото са влюбени три самотни сестри. Засега са потвърдени имената на две от протагонистките - Шантал Андере и завръщащата се в редиците на Телевиса Адриана Фонсека. Продължават кастингите за третата главна женска роля, както и за останалата част от актьорския състав на продукцията.

    Актрисата Верoника Кастро, станала известна с ретро хитовете "Дивата роза" и "Богатите също плачат", получи своите отпечатъци от Алеята на славата в Мексико. Това е признание за дългогодишната й кариера в мексиканската телевизия и множеството успешни проекти. За последно Вероника се е снимала в теленовела през 2009 година, когато изпълни една от главните роли в "Успелите Перес" ("Los exitosos Perez"). Оттогава насам тя се е концентрирала основно върху работата си в театъра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар