вторник, 27 септември 2016 г.

Нови заглавия: "Лъжовно сърце" ("Corazon que miente")

  

    "Лъжовно сърце" ("Corazon que miente") е продукция на Телевиса от 2016 година. Една динамична история, в която се преплитат любовни триъгълници, интриги и тайни от миналото, болка и жажда за мъст. В главните роли Пабло Лайл, Телма Мадригал, Дулсе Мария, Диего Оливера (Хуан Пабло от "Триумф на любовта"), Алехандро Томаси, Елена Рохо, Федерико Айос, Лурдес Рейес, Ерик дел Кастийо, Майрин Виянуева и др.

    Мариела (Телма Мадригал) и Алонсо (Пабло Лайл) са приятели от малки. Те споделят заедно смеха, хубавите мигове и безгрижието на детските години. Докато враждата между семействата им не ги разделя... Бащата на Алонсо, Демиан Ферер (Алехандро Томаси), е най - могъщият и безскрупулен бизнесмен в района. Голямата му цел е да придобие земите на дон Мануел (Ерик дел Кастийо), дядо на Мариела. Когато възрастният мъж отказва да ги продаде, Демиан изпраща хората си да го сплашат. Те на своя глава решават, че ще бъде най - лесно да запалят дома му. В последвалия пожар обаче дон Мануел не успява да излезе навреме и умира от задушаване. Така малката Мариела остава сама и беззащитна.

  Алчността и деспотизмът на Демиан съсипват и неговата собствена съпруга Лусия (Майрин Виянуева). Вместо нежност и разбиране, тя получава единствено заповеди и заплахи. Когато младежката й любов Леонардо (Диего Оливера) се прибира от чужбина, старите чувства се възраждат и двамата искат да устроят живота си заедно. За целта Лусия обмисля да избяга тайно, отвеждайки и децата. Демиан обаче разкрива плановете на съпругата си и я убива по най - жесток начин. Той наглася така нещата, че неговият съперник да бъде обвинен за тази смърт. Съкрушеният Леонардо няма друг избор освен да напусне отново страната. Преди да замине обаче, взема със себе си и Мариела, знаейки за тежката й съдба.

    Години по - късно двамата се завръщат на родното място, за да отмъстят на Демиан за всички причинени от него злини. Намеренията им обаче се променят, когато Мариела се сблъсква отново с Алонсо. Сега той се е превърнал в красив и благороден мъж, който по нищо не прилича на жестокия си баща. Срещата между Мариела и Алонсо събужда хубавите спомени и превръща приятелството от тяхното детство в една силна и много красива любов. Но големият въпрос е дали тази любов има бъдеще. Престъпленията на Демиан все още стоят между младите като тъмни сенки от миналото. От друга страна Мариела чувства, че Леонардо, когото винаги е приемала като свой баща, започва да се влюбва в нея. 

   Най - голямата пречка пред общото бъдеще на Мариела и Алонсо обаче се оказва Рената (Дулсе Мария). Тя е племенница на Демиан, която остава сирак и се пренася да живее в имението. Демиан я приема на драго сърце, надявайки се да я омъжи за своя син Алонсо и така да управлява наследството й. Самата Рената всъщност е една доста капризна и егоистична жена. Първоначално прекарва страстна нощ с по - малкия син на Демиан, Сантяго (Федерико Айос). След това хвърля око и на Алонсо. Фактът, че той е влюбен в Мариела, не я кара да се отдръпне, а напротив. Рената e решена на всичко, за да удовлетвори поредния си каприз. Дори ако трябва да раздели двамата влюбени с лъжи, интриги и малко женска хитрост.

    Ще успеят ли Мариела и Алонсо да опазят своята любов въпреки всичко и всички? Отговора само в епизодите на "Лъжовно сърце"...



Няма коментари:

Публикуване на коментар