неделя, 2 октомври 2016 г.

Света на теленовелите: В нови роли

   
 
   
    Уилям Леви в ролята на наемен убиец! Кубинецът ще се изяви като продуцент и главен герой в нов сериал, базиран на романа на популярната американска писателка Джесика Редмерски "Да убиеш Сарай" ("Killing Sarai"). Сюжетът разказва за момиче на име Сарай, което е било предадено на мексикански наркодилър от собствената си майка. Оттогава Сарай живее в свят, изпълнен с насилие, жестокости и дрога. Един ден тя решава да избяга, знаейки, че това е много опасно и може да й коства живота. Озовала се в непознат за нея район и преследвана от своите врагове, младата жена среща Виктор (Уилям Леви). Тя го моли да й помогне да се прибере у дома. Без да знае обаче, че Виктор е хладнокръвен и безскрупулен сериен убиец. Дали трагедията на Сарай ще докосне неговото студено сърце? Очаква се сериалът да бъде реализиран през следващата година, като до момента няма други потвърдени имена освен това на Уилям.

    Алисия Мачадо, която гледахме като Клаудия в "Непростимо", се оказа в центъра на президентската кампания в САЩ. По време на разгорещен дебат Хилари Клинтън припомни как нейният съперник Доналд Тръмп, известен с лошото си отношение към латиноамериканците, е обиждал и унижавал Мачадо. Става въпрос за периода след избирането на венецуелската актриса за "Мис Свят" през 1996 година. Тогава Тръмп казва, че тя всъщност е "Мис Прасе", защото била качила много килограми, и "Мис Домакиня" заради латиноамериканския си произход. Малко след дебата Хилари Клинтън качи в Туитър видео, в което самата Алисия разказва за горчивия си опит с милиардера. Можете да го видите оттук .

    На 18 октомври (вторник) по Fox Latinoamerica тръгва нов фантастичен сериал със заглавие "2091". Историята ни пренася в бъдеще време, когато човешката цивилизация трябва да се бори срещу роботизацията, ако иска да оцелее. В главните роли влизат популярни латиноамерикански актьори. Това са Маноло Кардона, Анджи Сепеда, Кристофър Укерман, Кристина Родла и Салвадор дел Солар. За феновете е особено вълнуващо да видят Анджи Сепеда и Салвадор дел Солар отново заедно в продукция. Припомняме, че двамата изиграха главните в роли в перуанската теленовела "Невъзможна любов", която беше излъчена и у нас. Първият сезон на "2091" се състои от 13 епизода, като официалния трейлър можете да видите от този линк.

    Алфонсо Ерера стана баща! Бившият "непокорен" сподели новината първо със своите почитатели в Инстаграм. На 27 септември (вторник) той публикува снимка, на която се вижда ръчичката на новороденото. От съобщението "Добре дошъл" се разбра, че то е момче. Хиляди фенове на актьора веднага заляха профила му с коментари и хубави пожелания. Припомняме, че това е първо дете за Алфонсо и неговата годеница Диана Васкес. Честито!

    За съжаление трябва да завършим с една тъжна новина. На 29 септември (четвъртък) от рак на белия дроб е починала испанската актриса Ампаро Вале. Тя изпълняваше ролята на Хусти, майката на Амадор, в комедийния сериал "Новите съседи".  Много нейни колеги изразиха тъгата си с прощални послания в социалните мрежи. Да почива в мир!

1 коментар: