събота, 24 септември 2016 г.

Света на теленовелите: Мигове на щастие

 
    

    Поредно повторение на "Чиста кръв" по БНТ1! Колумбийската теленовела се завърта отново в ефира на националната телевизия от 28 септември (сряда). Тя ще върви от понеделник до четвъртък в часовия слот 15:10 - 16:00 часа. Припомняме, че главните роли в продукцията на RCN се изпълняват от Рафаел Новоа и Марсела Мар. Участват още Кати Саенс, Пепе Санчес, Алехандро Лопес, Силвия де Диос, Хелга Диас, Хуан Пабло Гамбоа и др. "Чиста кръв" ще заеме мястото на друга колумбийска драма - "Светиците", която също беше излъчена няколко пъти по БНТ.

    От Телемундо започнаха записите на най - новия си наркосериал "Чема" ("El Chema"). В него ще се разказва за едноименния персонаж, когото зрителите познават от "Господарят на небесата" ("El señor de los cielos"). Ролята на Чема отново се изпълнява от Маурисио Очман. Той ще си партнира с Мариана Сеоане, Итати Канторал, Кармен Ауб, Хулио Брачо и др. "Чема" проследява пътя на главния герой - от превръщането му в престъпник още като дете до придобиването на контрола върху един от най - големите наркокартели, опериращи в Мексико и САЩ. Очаква се сериалът да се появи на екран през следващата година.

    Ариадне Диас се завръща в теленовелите! Актрисата, която стана майка едва преди четири месеца, ще изпълни главната роля в новата продукция на Телевиса "Тайният живот на Естела Карийо" ("La vida secreta de Estela Carrillo"). Тя ще влезе в кожата на жена, пазеща в себе си голяма тайна. За партньор на Ариадне беше избран един от най - проспериращите млади актьори на мексиканската компания - Данило Карера. За каста е потвърдено също така името на Африка Савала. Очаква се снимките на сериала да започнат към края на годината.

    Този понеделник (19 септември) Давид Сепеда посрещна своя 43-ти рожден ден. Мексиканският актьор отпразнува събитието със своите колеги от "Три пъти Ана" Себастиан Рули, Летисия Пердигон, Педро Морено и Рамиро Фумацони. Те го изненадаха по време на една от почивките в снимачния процес на теленовелата. Себастиан и другите хора от екипа бяха подготвили на рожденика две богато украсени торти. Преди Давид да духне свещичките, останалите запяха "Mañanitas" - традиционната песен за рожден ден. Видео от щастливия момент можете да видите тук  .

1 коментар:

  1. Бнт браво дава Теленовели
    Но Другите с тези бози Турските и Индиските,сериали прекаряват
    Само Турция и Индия
    Как не ги е срам
    Излагат се
    Само Турски и Индиски сериали
    По Всяка Телевизия Всеки ден
    Писна ми вече
    Само
    С Тези Бозички Турските и индиските сериалчета
    Срамота
    Бтв и Диема Фемили много прекаряват
    И само Турски и Индиски Бози
    Вьртят
    Срамота
    А Щели Да Спират Турската Боза
    Квартарьт на Богатите
    И Правят Протест да не спират
    Тьпата Боза
    За тях Само Турските и Индиските Бози са важни
    Толкова да са Влубени в Тези Турски и Индиски
    Помии нямам думи
    Извинявайте че използвам Тькива Думи но Просто
    Турските и Индиските Бози Не Стават за Нищо
    Трябва някой да им налее Акьл и малко да ги намалят
    Поне да Дават Латино сериали а те
    Се Излагат с Турските и Индиските си
    Помии
    А Този Дьрзост и Красота
    Е Един Глупав Сериал
    Стига са го изльчва ли
    Много е скучен
    Голяма Превземка
    И Направо не мога да го изтьрпя и 1 Секунта
    И не го Гледам
    Ама Просто този Дьрзост и Красота е Глупав Луд сериал
    Стига вече С
    Дьрзост и Красота,
    Индиските и Турските Помии
    Да
    Дават Свестни Сериали Който си Заслужават Гледането
    Лек Ден
    С Здраве

    ОтговорИзтриване