неделя, 18 септември 2016 г.

Света на теленовелите: Пътищата на съдбата

 
  
   

    "Три пъти Ана" ("Tres veces Ana") е последната теленовела, в която Анжелик Бойер и Себастиан Рули играят заедно! Това признание направи пред медиите актрисата от френски произход. "Той (Себастиан) е много нежен, голям професионалист и отличен партньор на екрана. Но мисля, че това е последният проект, в който ни виждате заедно", каза Анжелик. По всяка вероятност актьорите, които са двойка и в реалния живот, са взели това решение, за да не доскучават на зрителите. Припомняме, че Анжелик и Себастиан са си партнирали също така в теленовелите "Тереса" и "Това, което животът ми отне". "Три пъти Ана" е третият им и изглежда последен общ проект на екрана. В личен план обаче звездите са все така щастливи заедно. Наскоро в своя Инстаграм Анжелик сподели снимка на двамата с текст: "Благодаря ти за миговете заедно, както и за всички тези малки неща в нашата любов."

    Химена Наварете пък се оттегля изцяло от екрана, за да се посвети на семейството си. Семейство, което съвсем скоро ще създаде с бизнесмена Хуан Карлос Ваядарес. Мексиканската актриса и модел подчерта, че оттук нататък ще бъде отдадена на ролята си на бъдеща съпруга и майка. "Искам да имаме много деца, ще видим колко ще ни даде Бог." Двамата с Хуан Карлос вече са уточнили и датата за своята сватба. Тя ще бъде на 1 април следващата година. Химе призна, че вече е започнала да планира всеки един детайл за този ден, който трябва да бъде най - специалният в нейния живот.

    Анаи е бременна! Бившата "непокорна" съобщи радостната новина, че ще стане майка за първи път в своя живот. Според резултатите от последния ултразвук, който тя си е направила, новороденото ще е момче. Така след по - малко от година семейството на Анаи и нейния съпруг, мексиканския политик Мануел Веласко, ще се сдобие с още един член. През последните дни актрисата редовно споделя радостта си със своите почитатели в Инстаграм. Последната публикувана от нея снимка е придружена с посланието: "Като едно чудо, като една светлина..." 

    Химена Дуке с нов приятел! Колумбийската актриса призна пред медиите, че има връзка с бизнесмена Джей Адкинс. Двамата са се запознали преди няколко месеца на публично събитие в Маями. И очевидно любовта им е пламнала бързо. Химена дори пуликува в Инстаграм общ видеоклип със следния текст към него: "Не искам нито повече, нито по - малко. Щастлива съм..." Припомняме, че в началото на тази година Дуке прекрати връзката си със своя колега от теленовелите Карлос Понсе. Според колумбийката основна причина за тази раздяла е билo нежеланието на Карлос да има брак и деца от нея.

    За съжаление трябва да завършим с една трагична новина. Бразилският актьор Домингос Монтанер, когото гледаме като Мундо в "Безценна перла", е загубил живота си по време на снимките на новата продукция на Глобо "Velho chico". Той е трябвало да изиграе сцена във водите на река Сао Франциско, най - дългата в Бразилия. Изведнъж обаче течението го завлякло и актьорът се изгубил от погледите на другите. Въпреки че екип от водолази се включил в търсенето, той бил открит безжизнен едва няколко часа по - късно. Домингос Монтанер e познат на публиката с редица свои роли в теленовели, игрални филми и театрални постановки. През последните няколко години кариерата му вървеше уверено нагоре и той се утвърди като едно от желаните имена на екрана. Оставя съпруга и три деца. Да почива в мир!  

2 коментара:

  1. Здравейте Колко епизода има Мексикаският ,Сериал Узапаторката
    Аз Мисля че са 102
    И Кога е финальт
    И Каква Теленовела ще започне на Мястото. На Узапаторката
    Брагодаря
    Приятен Ден

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Да, епизодите на "Узурпаторката" са 102. Големият финал ще бъде излъчен в петък (14 октомври) по Евроком. Очаквайте съвсем скоро информация коя продукция ще стартира след това. Поздрави! :)

      Изтриване