сряда, 25 май 2016 г.

Света на теленовелите: Трепети на сърцето

 
  
   
    На 14 май (събота) в Мексико беше излъчен големият финал на "Лъжливо сърце" ("Corazon que miente") с Пабло Лайл, Телма Мадригал и Дулсе Мария. Една динамична история, в която се преплетоха любовни триъгълници, интриги и тайни от миналото, болка и жажда за мъст. Както беше обещано още в началото, продукцията на Телевиса завърши с едва 70 епизода. От мексиканската компания направиха това, за да може действието да се развива бързо и в нито един момент теленовелата да не доскучава на зрителите. Самият финал също е успял да изненада повечето актьори. В него се разкриват много тайни, включително шокиращи истини за миналото на Рената (Дулсе Мария). Самата Дулсе написа в социалните мрежи: "Благодаря, че подкрепихте теленовелата! Благодаря, че ме подкрепяте във всяка роля! Вече е ред на Рената да страда." Освен съдбата на Рената, зрителите се вълнуваха силно и от развръзката на любовната история между Алонсо (Пабло Лайл) и Мариела (Телма Мадригал), които трябваше да се преборят с най - близките си хора, за да бъдат заедно. Как завърши теленовелата за всеки един от героите? Големият финал на испански можете да гледате от този линк .

    Днес в Еквадор своята премиера прави теленовелата "Върни се рано" ("Vuelve temprano") с Марио Симаро, Габриела де ла Гарса и Пако де ла О. Тя е копродукция на Телемундо, Аргос и мексиканския канал Кадена Трес. В актьорския състав участват още Сара Коралес, Карлос Феро, Кристиан Васкес, Софи Гомес, Алехандро Касо и др. Историята разказва за Клара (Габриела де ла Гарса), жена на средна възраст, с успешна кариера като журналист. Нейният свят се разпада, когато най - големият й син Игнасио умира съвсем млад след автомобилна катастрофа. Появяват се обаче доказателства, че това всъщност не е инцидент, а планирано убийство. Клара започва да търси истината за смъртта на сина си, постепенно откривайки една огромна мрежа от лъжи, ниски страсти и наркотици. В разследването й помага упоритият и привлекателен детектив Антонио (Марио Симаро). Докато работят заедно, между двамата неочаквано пламва силна страст, която няма да могат да прикриват дълго. Така се оформя любовен триъгълник между Антонио, Клара и нейния съпруг Сантяго (Пако де ла О). Официалния трейлър на 'Върни се рано" можете да видите тук .

    Мексикански продуцент иска да върне Уилям Леви към теленовелите! Салвадор Мехия, който е работил с кубинеца в "Триумф на любовта" и "Бурята", подготвя нов проект за следващата година. И очевидно иска Леви за главната роля в него. "Не мога да кажа нищо със сигурност, тези неща отнемат време. Имаме планове за сериал през следващата година. Но ще видим как ще се развият нещата, надявам се да стане", каза Мехия. Припомняме, че преди време Уилям обяви своето оттегляне от теленовелите. Но ексклузивният му договор с Телевиса го задължава да направи още един проект за компанията. Дали това ще се случи в историята на Мехия, предстои да разберем през следващите месеци. 

    Даниел Елбитар и Сабрина Сеара очакват дете! Радостната новина съобщи венецуелският актьор чрез своя Инстаграм. "Щастливи сме да съобщим, че семейство Елбитар - Сеара скоро ще бъдем трима. Бременни сме!", написа Даниел. Малко след това неговата половинка Сабрина също изрази щастието си. "Колко е хубаво да споделим с вас тази голяма новина! Бременни сме!" Очаква се детето да се появи на бял свят през ноември. Поздравления! 

    И още едно хубаво събитие. Хорхе Енрике Абейо, когото познаваме като Армандо от "Грозната Бети", се ожени. Негова избраница е колумбийският модел Марисабел Гутиерес. Церемонията се състоя в елитен клуб в Баранкия, Колумбия. Интересното е, че двамата се венчаха на фаталния петък, 13 май. Което обаче по никакъв начин не попречи на доброто им настроение. По - късно Хорхе и Марисабел заминаха на меден месец в Европа, за да се насладят на любовта си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар