понеделник, 23 май 2016 г.

"Земя на честта" се мести по bTV Lady, "Узурпаторката" стартира по Евроком

       
    Радикални промени в следобедната програма на bTV! От 30 май (понеделник) единственият премиерен латиноамерикански сериал в програмната схема на медията, "Земя на честта", се мести през нощта. Телемунделата вече ще се излъчва от 01:00 до 02:00 часа. А мястото й в следобедния часови пояс (14:30 - 15:30 часа) ще бъде заето от повторение на индийския сериал "Сияйна луна". Все пак за феновете на "Земя на честта" има и по - удобен вариант. От 31 май (вторник) епизодите на сериала ще вървят и в ефира на bTV Lady, като часът на излъчване си остава от 14:30 до 15:30 часа. Междувременно във фейсбук беше сформирана страница със заглавие "Нека запазим редовния час на "Земя на честта" по bTV", която за кратко време събра над 400 почитатели. Можете да се присъедините към инициативата оттук .

    Освен "Земя на честта", засегнат от промените е и испанският сериал "Тайните на времето", който досега вървеше от 13:30 до 14:30 часа по bTV. Отново от 30 май (понеделник) на негово място стартира поредното повторение на турския сериал "Север - юг" . Припомняме, че в момента продукцията с Къванч Татлъту и Йойкю Карайел се излъчва и в праймтайма на bTV Lady. А какво ще стане с "Тайните на времето"? От следващата седмица испанската драма ще може да се гледа единствено от 05:30 до 06:30 часа сутринта в ефира на bTV.



    
    И накрая ще завършим с една доста по - приятна за родните латино фенове новина. От 25 май (тази сряда) по Евроком стартира ретро класиката на Телевиса "Узурпаторката" ("La usurpadora"). Тя ще се излъчва всяка делнична вечер от 19:00 часа. В главните роли влизат Габриела Спаник и Фернандо Колунга, а звездният актьорски състав се допълва от Либертад Ламарке, Артуро Пениче, Шантал Андере (Ракел от "Капризи на съдбата"), Доминика Палета (Химена от "Триумф на любовта"), Марио Симаро, Хуан Пабло Гамбоа, Мигел де Леон, Лаура Сапата и др. Повече информация за сюжета и героите можете да прочете тук . 

2 коментара:

  1. Здравейте Бтв са тькива само Турят турски и индиски сериали нямам против тях но вече прекаряват но с индиските повече прекаряват как не ги е срам да местят толкова хубави сериали и да слагат турско индиски сериали срамота от 13 и 30 до 19 по бтв само турски и индиски сериали и Диема фемили сьщите как не ги е срам в 1 света спи доста неодобно време но поне че по Бтв лейди ще повтарят Земя на честта това е чудесно и много добро решение а пьк В 5 и 30 някой хора спят и работят поне Тайните на времето да бяха го повтаряли от както Турските сериали завлядаха Бтв вече не е сьщата и Диема Фемили поне да намалят тези турско индиски сериали и да дават прилични сериали а не скучни Тайните на времето е класика супер сериал страхотен и има милиони фенове ние феновете чакаме за яки сериали а те се подиграват с нас надявам се да си оправят програмите час по скоро Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  2. Браво Земя на Честта е чудесна теленовела

    ОтговорИзтриване