неделя, 5 юни 2016 г.

Света на теленовелите: Професионален и личен живот


      Най - очакваната продукция на Телевиса за тази година - "Три пъти Ана" ("Tres veces Ana"), направи своята премиера на 23 май (понеделник) в ефира на маямския канал Унивисион. В главните роли влизат Анжелик Бойер (която играе тризначки), Себастиан Рули, Давид Сепеда и Педро Морено. Тризначките Ана Лусия, Ана Лаура и Ана Летисия претърпяват тежка катастрофа като малки. Ана Лусия губи паметта си и е отгледана от благородната Соледад (Бланка Гера). Ана Лаура остава без единия си крак, а родителите на тризначките умират. Виновницата за инцидента - Ана Летисия, остава невредима. Тя и Ана Лаура са отгледани от бабата Ернестина (Сусана Досамантес) и чичото Мариано (Рамиро Фумацони). 20 години по - късно семейството все още се опитва да намери изчезналата Ана Лусия. Ана Лаура, заради недъга си, се е превърнала в самотно и подтиснато момиче. Единственият, който вижда вътрешната й красота, е управителят на семейното имение Рамиро (Давид Сепеда). От друга страна Ана Летисия крои планове да заграби цялото наследство, подпомагана от своя съюзник и любовник Иняки (Педро Морено). Тя дори нарежда убийството на съпруга си Сантяго (Себастиан Рули), който е много близо до откриването на изчезналата Ана Лусия. Сантяго обаче оцелява и двамата с Ана Лусия все пак се срещат. Между тях пламва истинска и дълбока любов, която им дава сила да продължат напред. Време е Ана Лусия да се завърне в дома си и да разкрие всички престъпления на своята сестра Ана Летисия. Официалния трейлър на "Три пъти Ана" можете да видите тук .

    Друга нова продукция на Телевиса - "Амазонките" ("Las amazonas"), пък вече върви на екран в Мексико. Виктория Руфо и Сесар Евора са по - възрастните протагонисти, а Дана Гарсия и Андрес Паласиос формират младата двойка. Теленовелата започва с предистория, разказваща за любовта между Инес (Виктория Руфо) и Викториано (Сесар Евора). Щастието им обаче приключва, когато Лорето (Гилермо Гарсия Канту) изнасилва невинната жена. Впоследствие Инес забременява, а болката и срамът я принуждават да се отдалечи от Викториано. Не знаейки за това, той я намразва, защото мисли, че само си е играла с него. Викториано се жени за Диана (Моника Айос), която обаче заболява тежко. Изненадващо на смъртния си одър тя предава отговорността по грижите за трите си дъщери на Инес, междувременно родила син и завърнала се в имението като икономка. 20 години по - късно недоразуменията все още стоят като преграда между Инес и Викториано. Той се е оженил за Дебора (Габриела Вергара), амбициозна жена, интересуваща се само от богатството му. Междувременно трите момичета - Диана (Дана Гарсия), Касандра (Гретел Валдес) и Констанса (Марилус Бермудес), са се превърнали в красиви и непокорни жени. Диана подготвя брака си с Елиас (Алехандро Естрада), без да знае, че той всъщност е полубрат на Дебора и неин съюзник в плана за заграбване на семейното богатство. Всичко обаче се променя, когато съдбата я среща с истинската любов, Алехандро (Андрес Паласиос), мъж от по - ниска социална класа, но с добра и благородна душа. Любовта на двамата млади ще трябва да премине през доста пречки и изпитания. Вижте официалния трейлър на "Амазонките" тук .

    Габи Еспино и Арап Бетке имат романтична връзка! След множество слухове, новината беше официално потвърдена от актьора. "Все още се опознаваме взаимно. Но сме много щастливи. Най - важното в една връзка е добрата комуникация. Чрез разговор се решават всички проблеми", каза Арап Бетке. Междувременно бившият партньор на Габи в живота, Жанкарлос Канела, също коментира темата. "Габи е моя приятелка. И много се радвам да я видя щастлива, влюбена и устроила живота си". За себе си Жан каза, че в момента е сам и се наслаждава на свободата си. Не търси любовта, защото е сигурен, че след време тя сама ще застане на пътя му.

    И още една нова звездна двойка. Протагонистите на "Път към съдбата" ("Un camino hacia el destino") Орасио Панчери и Паулина Гото вече са заедно и в реалния живот. Мексиканската актриса написа в Инстаграм: "Искаме да споделим с нашите приятели и фенове, че сме гаджета и сме много щастливи! Изпращаме ви много целувки!" Малко по - късно Орасио потвърди новината в своя профил. "Гаджета сме и сме много щастливи! Не можехме да не го споделим с вас! Обичаме ви много!"

    За финал също сме запазили хубава новина. Маурисио Очман и Айслин Дербес се ожениха! Церемонията се е състояла в мексиканския щат Морелос и е била организирана от бащата на булката - популярният актьор Еухенио Дербес. Той е направил още големи подаръци на младоженците - кола, апартамент и сафари в Африка за медения им месец. Честито на Маурисио и Айслин!

Няма коментари:

Публикуване на коментар