четвъртък, 10 декември 2015 г.

Нови заглавия: "Жените от семейство Браво" ("Las Bravo")

    
   
    "Жените от семейство Браво" ("Las Bravo") е продукция на ТВ Ацтека от 2014 година. Модерна теленовела, която показва битката на една самотна майка да осигури прехраната на своето семейство и да даде на дъщерите си шанс за по - добро бъдеще. В главните роли са Едит Гонсалес, Маурисио Ислас, Саул Лисасо (Есекиел от "Лицето на отмъщението"), Полет Ернандес, Каролина Миранда, Карла Карийо, Маурисио Аспе, Алберто Касанова и др.

    Валентина Браво (Едит Гонсалес) е жена, която си мисли, че има всичко. Любящ съпруг, три красиви дъщери и финансова сигурност. Но тази илюзия безмилостно се срутва. Съпругът на Валентина, Хосе Браво (Еухенио Монтесоро), умира при трагичен инцидент и най - пазените му тайни излизат на повърхността. Всъщност Хосе не е бил почтеният и отдаден мъж, на когото се е преструвал пред своето семейство и пред обществото. Освен светлия му бизнес, той е притежавал нощен бар, предлагащ всякакви забавления за мъже. Самият Хосе често се е впускал в нощния живот, авантюрите със стриптизьорки и разврата. В резултат на безразсъдните харчове, след смъртта си той оставя семейство Браво напълно разорено.

    Валентина изпада в много трудна ситуация. Тя трябва да търси незабавно решение на финансовите си проблеми. Единствената собственост, която й остава от нейния съпруг, е въпросния нощен бар. Затова Валентина се решава на смела постъпка, която никой не е очаквал. Тя застава начело на заведението, като се опитва да го превърне в печеливш бизнес. Мястото става нощен клуб за жени, наети са стриптизьори и е осигурено всичко нужно, за да бъдат привлечени клиентките.

    В работата помагат трите дъщери на Валентина - млади жени, които изживяват своите трепети и емоции. Най - голямата, Адриана (Полет Ернандес), е нещастна в личен план заради прибързания си брак с неподходящ за нея мъж. Най - малката - Кармен (Каролина Миранда), чиито мечти да следва в университет са разбити заради положението на семейството. И Роберта (Карла Карийо), която пък преминава през най - голямата драма. Тя се влюбва и забременява от богаташкия син Габриел (Ернесто Диас дел Кастийо). Дълбоко в себе си Габриел има добро сърце, но обича купоните и фриволния живот. Когато научава, че Роберта е бременна, той отказва да носи отговорност за детето си. Така младата жена трябва сама да се грижи за своя син.

    Макар и жена в зряла възраст, на Валентина също не й липсват обожатели. Най - упоритият сред тях е заможният адвокат Енрике (Саул Лисасо). Енрике е много хитър и умел човек, който в своята работа поддържа връзки с престъпните среди, успявайки в същото време да запази чист образ пред обществото. Но истинската любов за Валентина се появява в лицето на Леонардо (Маурисио Ислас), страстен и леко загадъчен мъж, нанесъл се наскоро в квартала. Между двамата веднага пламва неустоимо привличане. Валентина обаче не знае, че истинското име на "Леонардо" е Салвадор и той всъщност е полицай под прикритие. Салвадор разследва незаконни афери, свързани с покойния съпруг на Валентина, и иска да научи дали и тя е участвала под някаква форма.

    Когато разбира, че Валентина е напълно невинна, Салвадор вече е влюбен в нея. Но как може да разкрие истината? Дали Валентина ще му прости за това, че я е изпозвал за целите на разследването? И няма ли от ситуацията да се възползва лукавият адвокат Енрике? Отговорите на тези въпроси само в епизодите на "Жените от семейство Браво"...


Няма коментари:

Публикуване на коментар