вторник, 15 декември 2015 г.

Света на теленовелите: Професионални успехи


    Премиерен испански сериал в праймтайма на bTV след Нова година! От 6 януари (сряда) в ефира на медията стартира "Нишките на съдбата" ("El tiempo entre costuras"). Драматичната поредица ще се излъчва от сряда до петък в 21:30 часа. Нишките на съдбата" е продукция на Антена 3 от 2013 година. В центъра на историята стои животът, емоциите и любовните трепети на една бедна испанска шивачка в навечерието на Втората световна война. Главните роли се изпълняват от Адриана Угарте, Елвира Мингес, Раул Аревало. 

    Иван Санчес (на снимката горе), когото в момента гледаме в "Непростимо", получи нова главна роля. Испанският актьор ще бъде протагонист на новата продукция на Телевиса "Яго, страст и отмъщение" ("Yago, pasion y venganza"). Това е втората поредна главна роля за Санчес в Мексико. Негова партньорка ще бъде Габриела де ла Гарса, позната ни от "Проклятието на семейство Апарисио". А за ролята на злодея в историята е избран Флавио Медина. Очаква се съвсем скоро да бъдат утвърдени и останалите имена от актьорския състав.

    Виктория Руфо и Сесар Евора отново заедно в теленовела! Те ще бъдат възрастните протагонисти в друга от новите продукции на Телевиса - "Дианите" ("Las Dianas"). Публиката в Мексико харесва много Руфо и Евора като двойка. Отличната им съвместна работа през годините си пролича най - добре в проекти като "Прегърни ме силно", "Мащехата", "Триумф на любовта". Новата теленовела ще има и по - млади протагонисти , в кожата на които влизат отново утвърдени имена в мелодрамите. Това са Дана Гарсия и Андрес Паласиос. Предстои да видим и кои ще са големите злодеи в този изключително обещаващ проект.

3 коментара:

  1. Иван санчес е. Много як. Много. Моят любимец як е много е. Красив

    ОтговорИзтриване
  2. Бтв. Много як сериал. Нижките на сьдбатя. Ще. Изльчват. Браво на. Тях

    ОтговорИзтриване
  3. Иван е. Много. Красив. Моят любим актьор

    ОтговорИзтриване