вторник, 8 декември 2015 г.

Света на теленовелите: В нови роли

 
  
   
    Колумбийската теленовела "Вдовицата на мафията" ("La viuda de la mafia") с повторение по Евроком! Продукцията на RCN стартира от 10 декември (четвъртък) и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 часа. "Вдовицата на мафията" разказва историята на една жена, която заради грешки на покойния си съпруг e забъркана с наркомафията в Колумбия. Тя ще трябва да се бори с всички сили, за да защити своите деца и името на семейството. В главните роли влизат Каролина Гомес и Абел Родригес.

    Вече са ясни протагонистите на новата продукция "Мечтая за любов" ("Sueno de amor"), която подготвят от Телевиса. Това са Кристиан де ла Фуенте и Бети Монро. Така Кристиан се завръща в теленовелите, след като през последната година имаше участие в американския сериал "Подли камериерки". "Много съм доволен! Нашата история е оригинална, съдържа емоции, драма, комедия, мелодрама... Прочетох я с удоволствие и съм сигурен, че на екран ще бъде много красива", каза актьорът. За Бети Монро пък това е първи проект с Телевиса, след като години наред работеше с конкурентната компания ТВ Ацтека. "Щастлива съм, за мен това е едно ново начало, запознах се със страхотни хора. Радвам се, че ще работя с Кристиан, казвали са ми само хубави неща за него". В сериала ще има и младежка двойка - Рената Нотни, която съвсем наскоро приключи своето участие в "Любов в квартала" ("Amor de barrio"), и Сантяго Рамундо. За ролите на злодеите са избрани Сабин Мусие и Хулиан Хил (Улисес от "Капризи на съдбата"). Ще участват още Освалдо де Леон (Даниел от "Непростимо"), Кармен Салинас (Милагрос от "Триумф на любовта"), Родриго Видал и др. Теленовелата ще се появи на екран в края на февруари, заемайки мястото на "По - добре мъртва отколкото Личита" ("Antes muerta que Lichita").

    Междувременно "По - добре мъртва отколкото Личита" навлезе в нов етап от своето развитие. Героинята на Маите Перони, която досега беше неувереното "грозно пате" в офиса, претърпя коренна промяна. Тя се върна като Алисия (както е истинското й име), с нов външен вид, държание и самочувствие. Готова да се изправи срещу своята надменна съперница Лусиана (Ингрид Марц) и ужасната си шефка Сандра (Шантал Андере). И да покаже на Роберто (Арат де ла Торе), че е истинска жена, която няма да позволи отново да бъде наранена. Никога повече Личита - само и единствено Алисия.

    От Телемундо също започнаха снимките на нова теленовела, носеща заглавието "Ева, шофьорката" ("Eva, la trailera"). В ролите на главните герои влизат Едит Гонсалес, Арап Бетке и Хорхе Луис Пила. Красивата Ева (Едит Гонсалес), успешна в професионален план жена, непрекъснато търпи грубото отношение и унижения на своя съпруг Армандо (Хорхе Луис Пила). Докато един ден не среща истинска и чиста любов в лицето на младия и благороден детектив Пабло (Арап Бетке). Ева ще трябва да промени коренно живота си и да намери щастието, което заслужава. В каста са включени също Ерика де ла Роса, Роберто Матеос (Федерико Саманиего от "Лицето на отмъщението"), Адриан Карбахал, Мишел Варгас и др.

    И накрая една радостна новина. Хорхе Салинас и Елизабет Алварес станаха родители! Актрисата е родила близнаци (момче и момиче) на 2 декември (сряда) в болница в САЩ. Тя сподели пред медиите, че двамата с Хорхе са много щастливи. "Още когато се родиха, той отново ми каза колко много ме обича. Няма нищо по - хубаво от това да имаш деца". Честито!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар