неделя, 11 март 2018 г.

Света на теленовелите: Пренасяне във времето


Утре (понеделник) на екран в Мексико стартира най-новата теленовела на компания Телевиса "Трябваше да си ти" ("Tenias que ser tu"). Главните роли в романтичната комедия се изпълняват от Ариадне Диас и Андрес Паласиос, а в каста личат още имена като Гретел Валдес, Фернандо Алонсо,  Артуро Пениче, Шантал Андере и др. Това е историята на Мариса (Ариадне  Диас), младо момиче, което е било прелъстено и изоставено от богаташа Марсело (Фернандо Алонсо). Без знанието на Марсело, Мариса ражда дъщеря на име Никол (Ана Паула Мартинес). Няколко години по-късно двете се преместват в Мексико Сити, след като Мариса получава работа в престижна компания за недвижими имоти. За нея е голям шок да разбере, че шеф на тази компания е именно Марсело. В същото време обаче Мариса се запознава с Мики (Андрес Паласиос), симпатичен шофьор на автобус, който всяка сутрин превозва Никол и другите деца до училище. Любовта между Мариса и Мики е от пръв поглед, но дали има някакъв шанс да се запази във времето? Освен Марсело, който настойчиво се опитва да се върне в живота на Мариса, между тях стои и капризната и егоистична годеница на Мики, Джени (Гретел Валдес)... Официалния трейлър на "Трябваше да си ти" можете да видите оттук .

Мане де ла Пара с нова главна роля! Протагонистът на наскоро приключилата теленовела "Полетът на Виктория" ("El vuelo de la Victoria") ще участва в биографичния сериал, който Телевиса подготвя за голямата мексиканска актриса Силвия Пинял. В тази продукция той ще си партнира с Итати Канторал (избрана да изиграе самата Пинял), Ернесто Лагуардия, Пабло Монтеро и др. Мане трябва да влезе в образа на Фернандо Фраде, бизнесмен и бивш годеник на популярната актриса, който впоследствие започва любовна връзка с дъщеря й. "Много скоро ще ме видите в друга епоха.", написа мексиканецът във фейсбук, потвърждавайки участието си в биографичната драма. 

Телемундо подготвя втори сезон на "Донята" ("La doña")! След успеха на продукцията с Арасели Арамбула, Дана Паола и Давид Чокаро, която е римейк на "Доня Барбара", от маямската компания са решили да направят и продължение. Очаква се снимките на това продължение да започнат към средата на годината, като най-вероятно в него ще се включат голяма част от сегашните актьори. "Изключително удовлетворена съм от успеха на теленовелата в САЩ, и се надявам той да се повтори и във всички други страни, в които предстои да се излъчва. За новия сезон мога да ви кажа, че Алтаграсия ще бъде още по-лоша и безмилостна.", сподели Арасели. 

Уилям Леви с горещо селфи за 8 март! По случай Международния ден на жената, кубинецът реши да зарадва почитателките си със своя поредна полугола снимка в Инстаграм. Към пикантния фотос е добавено специално поздравление на Уилям към нежната половина от човечеството. "Хей, ти... да, ти, която четеш това с тази прекрасна усмивка. Честит Международен ден на жената!". Малко по-късно актьорът качи и изображение със свои фенки, към което написа: "Благодаря на всички ви за цялата любов и нежност, с която ме дарявате! Благодаря, че давате възможност на нас, мъжете, да станем бащи! Обичам ви!".  

Няма коментари:

Публикуване на коментар