неделя, 28 януари 2018 г.

Анкети: Най-много латиноамерикански теленовели се очакват от Диема Фемили


По традиция в началото на годината направихме анкета сред читателите на Latino Fans Bulgaria с въпрос ""По коя телевизия очаквате да се излъчат най-много латиноамерикански теленовели през новата 2018 година?". Гласуването протече доста динамично, а резултатите от него са повече от любопитни. Нека да ги видим в следващите редове. 

И така, телевизията - победител в нашата анкета е Диема Фемили, която печели цели 46.77% от общия брой гласове. През изминалата 2017 година имахме възможност да видим в ефира на медията новите продукции на Телевиса "Трите лица на Ана" и "Лъжовно сърце". Своята премиера в България направи също колумбийската теленовела "Борбата на Пола", която за съжаление впоследствие беше преместена през нощта поради ниска гледаемост. Надяваме се и през настоящата година Диема Фемили да запази една много специална част от своята програмна схема за феновете на латиноамериканските продукции. 

На второ място с 25.81% се нарежда bTV. Водещата национална телевизия в продължение на няколко години не беше излъчвала заглавия от Латинска Америка. Това обаче най-неочаквано се промени през 2017 година със стартирането на хитовата продукция на Телевиса "Италианската булка". Една романтична история, която постигна огромен успех сред родните зрители, ставайки част от най-гледаните програми не само по bTV, но и като цяло в БГ ефира. Дано излъчването на "Италианската булка" да не е просто изключение, а началото на тенденция за трайно завръщане на латиноамериканските теленовели в програмата на bTV.

Третото място е за bTV Lady, която получава 19.35% от вашите гласове. Дамската медия има практиката да редува премиерни продукции с повторения, както и да върти сериали, произведени в напълно различни части от света. Все пак през 2017 година в нейния ефир успяхме да видим и две нови латиноамерикански теленовели. Това са мексиканската "Не ме оставяй" и бразилската "Истинска звезда", която и в момента продължава излъчването си. Предстои да разберем какви изненади е подготвила bTV Lady за своите зрители през 2018 година, както и дали в тези изненади ще има и заглавия от Латинска Америка.

По-надолу в класацията с 4.84% остава Телевизия Евроком, която продължава да залага основно на класики от близкото и малко по-далечно минало. По 1.61% от гласовете получават Нова Телевизия и ВТК (Военен телевизионен канал). За останалата част от родните телевизии няма подадени никакви гласове.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар