четвъртък, 9 юли 2015 г.

Ретро новели: "Вдовицата в бяло" (2006)

          
    "Вдовицата в бяло" ("La viuda de blanco") е продукция на Телемундо от 2006 година. Римейк е на едноименната колумбийска теленовела от 1996 година с Мария Елена Дьоринг и Освалдо Риос. Историята на жена, която се завръща към живота, за да започне отначало и да почувства отново изгубеното преди много време щастие. В главните роли Итати Канторал, Франсиско Гаторно, Сули Монтеро, Алехандро Фелипе, Шарик Леон, Лилибет Морийо, Флавио Кабайеро, Жанет Лер, Едуардо Ибарола, Мартин Карпан, Педро Морено и др. 

    Алисия (Итати Канторал) се завръща в родния си град след като е прекарала години наред в затвора. Тя е била обвинена несправедливо за убийството на съпруга си Амадор. Без работа и отхвърляна от всички, Алисия намира убежище единствено в дома на Хустино Бриньон (Флавио Кабайеро). Странен човек, който не излиза навън, и затова всички от града го наричат "Вампира Бриньон".

    Единствената цел на Алисия е да бъде заедно с децата си - близнаците Фелипе и Дуван (изиграни от Алехандро Фелипе). Те са отглеждани от баба си - доня Перфекта (Сули Монтеро) - високомерна жена с труден характер. Доня Перфекта обвинява Алисия за смъртта на своя син Амадор и е твърдо решена никога да не й позволи да види децата. Самите Фелипе и Дуван пък винаги са искали да видят майка си въпреки всички лоши неща, говорещи се за нея. Те са много будни деца със специални телепатични способности, които изкарват от равновесие тяхната учителка Джудит (Жанет Лер), огорчена от живота жена със силни комплекси.

    Когато Алисия предявява законните си права над близнаците, доня Перфекта е принудена да направи някои отстъпки. Тя разрешава на Алисия да вижда близнаците, но само в присъствието на сина си Себастиан (Франсиско Гаторно) или дъщеря си Айде (Лилибет Морийо). Години наред доня Перфекта е настройвала Себастиан и Айде срещу жената, обвинена за убийството на брат им.

    По време на срещите с близнаците и Алисия, Себастиан разбира, че тя е жена с добро сърце и е била обвинена несправедливо за тежкото престъпление. Нещо повече - между двамата пламва силна и страстна любов. Те осъзнават, че не могат да живеят един без друг и само заедно могат да намерят щастието.

    Не така обаче мислят хората около тях. Доня Перфекта ще направи всичко възможно да унищожи връзката между двамата влюбени. Тя е подпомогната в плановете си от Илуминада (Шарик Леон) - користна и неуравновесена жена, която отчаяно иска да се омъжи за Себастиан. Зад нея стои амбициозният й баща дон Лаурентино (Едуардо Ибарола), семеен адвокат, прицелил се в наследството на Себастиан. Най - голямата опасност за Алисия и Себастиан обаче е един човек от миналото, който по - късно съвсем неочаквано ще се завърне в живота им. Двамата ще трябва да преминат през много препятствия, за да защитят любовта и правото си на щастие.



Няма коментари:

Публикуване на коментар