четвъртък, 5 януари 2017 г.

Ретро новели: "Невъзможна любов" ("Pobre diabla")

   
       
    "Невъзможна любов" ("Pobre diabla") е теленовела на перуанската компания America Producciones от 2000 година. Една история, в която комичните моменти се преплитат със сложните взаимоотношения между членовете на богата и уважавана фамилия. В главните роли Анджи Сепеда, Салвадор дел Солар, Арналдо Андре, Ванеса Саба, Мария Кристина Лосада, Теди Гусман и др.

    Андрес Мехия Гусман (Арналдо Андре) е успешен бизнесмен и собственик на издателска къща. Въпреки че вече се намира в средната възраст, той продължава да живее сам. Единствената му по - сериозна връзка е била с журналистката Ребека Монтенегро (Ванеса Саба), но до брак така и не се е стигнало. Изведнъж обаче светът на заможния плейбой се срива. Той разбира, че е неизлечимо болен и му остават само няколко месеца живот. Точно тогава среща Фиорела (Анджи Сепеда), скромна и добродетелна продавачка на кафе, която завладява сърцето му.

    Андрес разбира, че пред него стои последният шанс да изживее истинската любов, макар и за малко. За щастие, въпреки разликата във възрастта, чувствата му са споделени от младата девойка. Двамата се женят и заминават на сватбено пътешествие в Европа. На връщане обаче Андрес внезапно умира, без да успее да представи Фиорела на своето семейство. Така освен мъката от трагичната загуба, тя ще трябва да понесе и отношението на всички онези, които ще я смятат за използвачка и интересчийка. Най - голямата изненада обаче тепърва предстои.

    Покойникът е посочил като основни наследници Фиорела и своя незаконен син Андрес - младши (Салвадор дел Солар). Двамата обаче трябва да живеят заедно в семейното имение и да управляват делата на издателската къща. Това условие отприщва много напрежение и конфликти. Доня Роберта (Мария Кристина Лосада), която е майка на починалия, категорично отказва да признае Андрес - младши за свой внук. Подпомогната от другите си три деца - Паула (Катя Кондос), Патрисия (Марта Фигероа) и Кристиан (Сантяго Магил), тя прави всичко възможно, за да бъде анулирано завещанието. 

    От друга страна за Андрес наследството е шанс да си отмъсти на всички Мехия Гусман заради това, че са го отхвърлили като малък. При пристигането си в имението, той се държи грубо и с Фиорела, вдовицата на неговия баща, към когото е натрупал толкова много омраза. В същото време обаче Андрес забелязва красотата на младата девойка. А след известно време успява да открие и нейната невинна и чиста душа. Така между двамата се заражда една невъзможна любов, която ще бъде отхвърлена от обществото и презряна от другите членове на семейство Мехия Гусман. Дали Фиорела и Андрес все пак имат бъдеще заедно?


2 коментара:

  1. Страхотен сериал, дано го повторят отново по Евроком след Чудото на Хуана, както направиха с Грозната Бети, Екомода, Узурпаторката

    ОтговорИзтриване
  2. Дано да изльчат този сериал по Евроком
    Евроком са супер че изльчват Яки Теленовели
    А Този Обертовова земя не е интересен и не ми харесва
    Дано да изльчат Теленовела след финала на Обертовова Земя
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване