събота, 31 декември 2016 г.

Света на теленовелите: В нови образи

      
    Даниела Ромо отново на екран! Голямата мексиканска актриса, която познаваме от "Триумф на любовта" и "Бурята", ще участва в най - новия проект на Салвадор Мехия "Дива земя" ("En tierra salvaje"). Историята разказва за трима мъже, влюбени в една и съща жена. Както ви съобщихме в предишна статия, двама от протагонистите вече станаха ясни. Това са Кристиан де ла Фуенте и Орасио Панчери. Все още продължават кастингите за ролята на третия брат, както и за главната женска героиня. Колкото до Даниела, тя ще бъде на майка на братята. По този повод актрисата получи в Туитър поздравления от Орасио Панчери. "Весела Коледа, моя бъдеща мамо! Изпращам ти целувки!" Очаква се съвсем скоро целият каст на "Дива земя" да бъде попълнен, като по график снимките трябва да започнат в средата на януари.

    Друга нова продукция на Телевиса - "Мое мило проклятие" ("Mi adorable maldicion"), пък вече получи своята стартова дата. Римейкът на "Гибелна красота" ще започне да се излъчва на екран в Мексико от 23 януари. Главните роли в тази теленовела са отредени на Пабло Лайл и Рената Нотни, а в кожата на злодейката влиза Лаура Кармине (Нурия от "Не ме оставяй"). Останалата част от актьорския състав включва имена като Патрисия Навидад, Алехандро Авила, Сесилия Габриела, Пати Диас и др. В ефира на канал "Звездите" ("Las estrellas") вече се върти и кратка реклама с протагонистите. "Въпреки че пътищата ни се разделят, винаги ще бъдем заедно. Защото най - силното вълшебство е любовта..." Можете да видите промото от този линк .

    Колумбийската версия на "Отмъщението" в ефир от 2 януари (понеделник)! Новата теленовела на RCN обаче ще направи своята премиера не в Колумбия, а по аржентинския канал Телефе. Главната роля в нея е поверена на младата Маргарита Муньос. А като злодейка ще видим Мария Елена Дьоринг, станала любимка на милиони зрители по света с класиката "Вдовицата в бяло". Сред другите имена в каста са Емануел Еспарса, Хавиер Гомес, Паулина Давила, Андрес Торо и Хуан Карлос Соларте. "Отмъщението" разказва за жена на име Аманда Кларк (Маргарита Муньос), която е изгубила семейството си още като малка. След няколко години в поправителен дом, тя се завръща на родното си място с една единствена цел - да отмъсти на всички, съсипали детството и живота й.

    Бременна ли е Летисия Калдерон? Този въпрос се питаха феновете, след като 48 - годишната актриса от "Не ме оставяй" публикува в социалните мрежи фотос, на който е с доста наедряло коремче. Към нея веднага заваляха честитки и пожелания за лека бременност. В същото време обаче имаше и бдителни фенове, които забелязаха, че снимката е публикувана на 28 декември (сряда). В Мексико на тази дата се празнува "Денят на невинните" ("El dia de los inocentes"). По традиция на него хората си правят всякакви шеги и забавни номера. Оказа се, че това е случаят и с Лети, която успя да излъже голяма част от своите почитатели. В крайна сметка шегата й предизвика много усмивки и добро настроение. Част от потребителите в Туитър дори я похвалиха, че изглежда прекрасно с това коремче.

3 коментара:

  1. Здравейте желая ви Весели празници и тази вечер да си изкарвате страхотно
    А Диема Фемили нямали да изльчи Нови теленовели
    Весели празници

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте а сериала Свързани сьдби португалски кога ще има продьржение или повторение
    Брагодаря
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  3. Летисия е супер на Инес е страхотна ролята и
    А На Карлота сьщо
    Карлота е лоша вещица а Инес е добра

    ОтговорИзтриване