вторник, 25 октомври 2016 г.

Нови заглавия: "Без гърди има рай" ("Sin senos si hay paraiso")

     

    "Без гърди има рай" ("Sin senos si hay paraiso") е продукция на Телемундо от 2016 година. Тя се реализира като продължение на ретро класиката, излъчена у нас под заглавието "Силикон за рая" ("Sin senos no hay paraiso"). В главните роли влизат Каролина Гайтан, Хуан Пабло Урего, Катрин Сиачоке, Фабиан Риос (Леонардо от "Земя на честта"), Махида Иса, Хуан Пабло Яно, Сесар Мора, Йоана Фадул, Диана Асеведо и др.

    Действието се пренася 20 години след финала на първоначалната история и трагичната смърт на Каталина (Кармен Виялобос). Нейните родители доня Илда (Катрин Сиачоке) и Албейро (Фабиан Риос) все пак са успели да преодолеят мъката си и да отгледат друга дъщеря, която носи същото име. "Малката" Каталина винаги е била доста ограничавана по отношение на своите контакти с външния свят. Причините за това се крият в страха на Илда и Албейро, че тя ще тръгне по лошия път на покойната си сестра. И ще попадне в света на силикона, наркотиците и насилието, от който няма измъкване.

    Каталина обаче е твърдо решена да се освободи от оковите си и да заживее свой собствен живот с мечти и копнежи. Тя се е превърнала в красива и добродетелна млада жена, напълно способна да докаже на своите родители, че може да взема правилните решения. Голямата любов за нея се появява в лицето на Ернан Дарио (Хуан Пабло Урего), сериозно и работливо момче от квартала. За да бъде тази любов реализирана обаче, Ернан Дарио ще трябва да убеди доня Илда и Албейро в своите качества и почтеност.

    От друга страна призраците от миналото продължават да преследват Каталина. Тя иска да научи всички тайни, свързани с трагичния край на сестра й. А нежеланието на доня Илда и Албейро да ги споделят с нея, само ще я стимулира да търси отговори сама. Каталина си обещава да се изправи лице в лице с могъщата Джесика Белтран (Махида Иса). Студената жена с прякор "Дяволицата" е тази, която привлича младите момичета в света на блясъка и силикона. И след това разрушава живота им, като ги предава на трафикантите на сексуални услуги. Както е станало й с "голямата" Каталина...

    Ще успее ли "малката" Каталина да раздаде справедливост за смъртта на своята сестра? Или също като нея ще се поддаде на изкушенията на един фалшив свят, който крие много опасности? 



1 коментар:

  1. Здравеите тези от Бтв Защо Решиха да изльчват Страсти в Тоскана от 21 и 30 щеше да е по добре да изльчват сериала от 20 часа ама Бтв решиха Турският им сериал да остане

    ОтговорИзтриване