събота, 22 октомври 2016 г.

Света на теленовелите: Поглед към миналото


  



    Стартът на "Трите лица на Ана" се отлага! Мексиканската теленовела няма да започне излъчването си от 1 ноември, както беше отбелязано в програмната схема на Диема Фемили. Вместо нея след финала на "Триумф на любовта" ще вървят по два епизода от повторението на турския сериал "Забраненият плод" с Къванч Татлъту и Берен Саат. Засега от медията не са дали информация кога все пак можем да очакваме на екран "Трите лица на Ана". Но вероятно нейната премиера няма да се отложи много във времето, тъй като епизодите на "Забраненият плод" също вървят към своя край. Очаквайте скоро в блога повече информация!

    Преди известно време от Телевиса обявиха, че ще правят римейк на излъчваната у нас теленовела "Гибелна красота" с Дана Гарсия и Сегундо Сернадас. Новата продукция ще носи заглавието "Красивата Лола" ("La bella Lola"), а вече са ясни и имената на нейните протагонисти. Това са Пабло Лайл и Рената Нотни. Продуцентът Игнасио Сада разкри причините, поради които се е спрял именно на тях двамата. "Пабло има нежно лице, почти като на дете. Това доста ще ни помогне, защото неговият персонаж е на 21 - 22 години". А за "новата Лола" Сада също беше категоричен: "За Рената това ще е голямо предизвикателство, тъй като досега не е пресъздавала подобен персонаж. Но нямаме съмнение, че тя ще се представи перфектно." Потвърдени са още имената на Пати Навидад, Хосе Карлос Руис, Ернесто Гомес Крус, Сокоро Бония и др. Очаква се теленовелата да се появи на екран в началото на следващата година.

    Мексиканската компания подготвя и още една нова продукция, която ще се казва "За един милион долара" ("Por un millon de dolares"). За главните роли в нея са избрани Хосе Рон и Есмералда Пиментел. Рон първи коментира официално новината: "Искам да споделя, че съм много щастлив и доволен. Съдбата ми донесе един наистина прекрасен проект и ще го реализирам с цялото си сърце и душа. Надявам се да ви хареса." От своя страна Есмералда каза: "Радва ме възможността да участвам в толкова силен проект. Моята героиня не е типичната протагонистка, която има само добри страни. На моменти тя е доста груба, капризна и арогантна. И много реалистична като персонаж." Пиментел добави и няколко думи за своя партньор. "В Хосе има много страст, дисциплина и когато срещнеш колеги като него, всичко се получава чудесно."

    Кристофер Укерман (на снимката най - горе) не иска да си спомня за "Непокорните"! Мексиканският актьор направи шокиращо признание, с което разочарова многобройните фенове на бившата група. Той заяви, че смята своето участие в "Непокорните" за част от "мрачното" си минало. "Всички имаме мрачно минало и за мен това е именно "Непокорните". Не казвам, че ме е срам от този проект, но определено го смятам за част от едно мрачно минало." Укерман допълни, че вече окончателно е скъсал връзката с този етап от своята кариера. "Сега не пея и още по - малко песните на "Непокорните". Слушал съм ги толкова пъти, че вече са ми омръзнали до болка. Предпочитам да слушам други изпълнения." В момента актьорът участва в научнофантастичния сериал "2091". Компания там му правят други латиноамерикански звезди като Маноло Кардона, Анджи Сепеда и Салвадор дел Солар. 

1 коментар: