неделя, 12 юни 2016 г.

"Земя на честта": "Малката вещица" Андреа - любимка на зрителите

    
   
    Тази седмица традиционната ни анкета беше посветена на сериалът "Земя на честта", който се излъчва в момента по bTV Lady. В нея имахте възможност да гласувате за своите три любими персонажа от телемунделата. Изборът със сигурност не е бил лесен, тъй като освен няколко главни двойки, "Земя на честта" разполага с доста разнообразни и отличаващи се герои. Както очаквахме, през седмицата гласуването протече доста оспорвано и с голяма активност от ваша страна. Сега е време да видим и резултатите.

    И така, любимката на зрителите е... Андреа! "Малката вещица", както много герои от сериала я наричат, печели анкетата с 18.84% от вашите гласове. Един наистина силен персонаж, събиращ в себе си както доброта и благородство, така и понякога доста труден характер. Всъщност в ролята на Андреа влиза венецуелската актриса Скарлет Грубер. Това е първата главна роля за нея, която обаче й носи голям успех. На последните награди на Телемундо "Premios Tu Mundo" актрисата грабна приза за "Любима протагонистка", а двамата с Кристиан де ла Кампа (Самуел) бяха избрани от зрителите за "Перфектната двойка". Скарлет всъщност се снима в мелодрамите от 2010 година. Първоначално изпълнява няколко малки роли в маямски продукции. По - сериозен пробив тя прави с ролята си в "Красавица" ("Cosita linda"), а малко по - късно идва и успехът със "Земя на честа". Интересното е, че в миналото венецуелката е била балерина, но травма в глезена я принуждава да се откаже. Освен в теленовелите, Скарлет играе на театралната сцена и също така участва като модел в различни рекламни клипове.

    Със съвсем малка разлика на второ място в анкетата остава Самуел (в ролята Кристиан де ла Кампа). Той получава 17.39% от вашите гласове. Още едно доказателство, че Андреа и Самуел са двойката, която най - силно е успяла да влезе в сърцата на зрителите. За Кристиан де ла Кампа това също е първата главна роля в теленовела. Неговите изяви на сцената започват като модел. През 2011 година Кристиан печели конкурса "Мистър Мексико". Малко след това започва да получава и малки роли в теленовелите. С времето развива своите актьорска игра, за да се стигне до момента, в който вече е в главната роля и с награда за "Любим протагонист" от "Premios Tu Mundo". Кристиан определя себе си като дисциплиниран, човек с големи мечти и... фитнес маниак.

    Третото място с 13.04% от гласовете е за Ирина (Кимбърли дос Рамос). Ролите на разглезено и своенравно момиче вече се превърнаха в специалитет за лъчезарната венецуелската актриса. С играта си тя придава усещане за свобода и естественост на всяка продукция, в която участва. Животът на Кимбърли също е толкова шарен и изпълнен с емоци. Още от малка тя се снима в реклами на известни марки. По - късно идвай пробивът в теленовелите. Венецуелката обаче има още една мечта, която може би ще се реализира в бъдеще - да стане моден дизайнер. Като свое основно качество Кимбърли определя благородството, а най - голям недостатък - перфекционизмът, който понякога се оказва прекален за хората около нея.

    На четвърто място с 11.59% остава другата сестрa дел Хунко - София (Ана Лорена Санчес). Следват Артуро (Аарон Диас) и Флавио (Гонсало Гарсия Виванко) с по 10.14 % от гласовете. Един от забавните персонажи в сериала, Дарио (Алберих Борман), получава 4.35%. С по 2.9% от гласовете завършват Исадора (Синтия Оливария), Пабло (Габриел Роси), дон Фелипе (Хоакин Гаридо) и Соледад (Адриана Лават). 1.45% получават Леонардо (Фабиан Риос) и Беатрис (Диана Кихано). За другите персонажи от сериала няма подадени гласове.   

3 коментара:

  1. Всички от тази яка теленовела са вьрхьт

    ОтговорИзтриване
  2. Не сьм сьгласна за Андрея

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте гледайте Скарлет Грубер в






    В ролята на Ванеса в




    Без твоят поглед по диема фемили

    ОтговорИзтриване