събота, 11 юни 2016 г.

Света на теленовелите: В ново амплоа


          Кимбърли дос Рамос и Кристиан де ла Кампа (Ирина и Самуел от "Земя на честта") преминават в Телевиса! Двамата се присъединяват към каста на новата продукция "Дойде любовта" ("Vino el amor") с протагонисти Габриел Сото и Ирина Баева. Най - вероятно Кимбърли и Кристиан ще променят изцяло своето амплоа и ще влязат в кожата на злодеи. Засега се знае, че Кимбърли отначало ще бъде най - добрата приятелка на главната героиня, но по - късно ще стане нейна съперница. За персонажа на Кристиан не се разкриват подробности. Иначе записите на теленовелата започнаха през тази седмица в Мексико. Очакванията са тя да се състои от около 90 епизода. В актьорския състав личат също имената на Мар Контрерас (Нансиага от "Непростимо"), Лаура Кармине, Хосе Едуардо Дербес, Синтия Клитбо, Алексис Аяла и др.

    Бети Монро си обръсна косата заради снимките на "Мечтая за любов" (Sueño de amor")! Мексиканската актриса показа невероятен професионализъм и саможертва в името на продукцията. Нейната героиня Есперанса се разболява от рак и е подложена на тежка химиотерапия, която ще постепенно ще доведе до окапване на косата. Затова в една изключително емоционална сцена Есперанса избира сама да си обръсне косата. С изпълнението на тази сцена Бети отдаде и почит на сина на своята колежка Кармен Салинас (доня Милагрос от "Триумф на любовта"), който е починал от рак. По време на химиотерапията си той също си е обръснал косата. Кристиан де ла Фуенте, Рената Нотни, Поло Морин и другите актьори от теленовелата показаха възхищението си от постъпката на Монро, като я аплодираха бурно. Най - голямата подкрепа за нея обаче дойде от "злодеят" в историята Хулиан Хил, който също си обръсна косата в знак на солидарност.

    Пренасяме се в Колумбия, където текат снимките на втори сезон на "Спешно отделение" ("Sala de urgencias"). Римейкът на американската класика показа добри резултати, заради което от компания RCN са взели решение да се направи нов сезон. В главните роли отново влизат Паола Рей и Рафаел Новоа. Към тях се присъединяват също Емануел Еспарса и Лаура Торес. Очаква се епизодите отново да са изпълнени със заплетени медицински случаи, сред които тежки заболявания, рани от катастрофи, изгаряния и т.н. На този фон ще се развиват и личните отношения и емоции между самите лекари.

    И още една продукция на RCN започна своя снимачен процес. Става въпрос за "Законът на сърцето" ("La ley del corazon"), която ни показва особеностите на друга популярна професия - адвокатската. В главните роли Каролина Асеведо и венецуелският актьор Лусиано Д'Алесандро. Техните персонажи са адвокати, опитващи се да опазят любовта помежду си на фона на постоянните бракоразводни дела, съдебни борби за имущество и т.н. В каста влизат още Кристина Лилей, Иван Лопес, Сантяго Аларкон, а специално участие ще вземе Шарик Леон, която се завръща на екрана след 3-годишно отсъствие.

    Соня Смит и Рикардо Чавес (Кайетана и Игнасио от "Земя на честта") се разделиха! Новината беше официално потвърдена от мексиканския актьор. Без да уточни причините за раздялата, Рикардо сподели, че се чувства много тъжен. "Разделихме се заради различни неща, които ни се случиха. В мен остана голямо разочарование и дълбока тъга. Истината е, че никога в живота си не съм се чувствал толкова тъжен." До момента Соня Смит не е направила коментар по темата.

1 коментар:

  1. Здравейте брагодаря ви за това че побликувате за прекрасните теленовели който са вьрхьт някой от тях ще останат в историята аз сьм голям фен на теленовелите те са вьрхьт и ми е тьжно че хитове като тях остават забравени а по цял ден дават Турски и Индиски сапунки те изобщо не могат да стьпят на малкият прьст на Теленовелите Стига вече с Турски и индиски сериали по цял ден писна ми нямам думи защо само тях пускат срамота но Теленовелите никога няма да ги забравя добре че в мрежата могат да се гледат но вече прекаряват обладават ни турските и индиските сериали по цял ден тях изобщо не са интересни а са досада и пьлна скука а Теленовелите са вьрхьт класики в цялият свят Приятен ден ви желая

    ОтговорИзтриване