неделя, 15 май 2016 г.

Света на теленовелите: По своя път


  
   
    От утре (понеделник) в ефира на Disney Channel стартира премиерният аржентински младежки сериал "Аз съм Луна" ("Soy Luna"). Той ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 часа. Продукцията е съвсем нова, от 2016 година, и е дело на създателите на хита "Виолета". В главните роли влизат Карол Севиля, Руджеро Паскуарели, Валентина Зенере и Мишел Ронда. Сюжетът разказва за младо мексиканско момиче на име Луна, чието хоби е да се пързаля с ролкови кънки. Най - добрият й приятел се казва Симон, като двамата са неразделни и винаги излизат заедно. Внезапно обаче животът на Луна се променя напълно. Нейната майка получава работа в Аржентина и цялото семейство трябва да се премести там. За Луна е уредено място в престижно училище в столицата Буенос Айрес. Младото момиче обаче не се радва много. Тя е принудена да остави своите приятели, любими места и занимания. Въпреки първоначалното разочарование обаче, новото място предлага на Луна неочаквани изненади. В училище тя се запознава с чаровния Матео, открива и групата "Jam & Roller", в която осъществява мечтата си да практикува пързаляне свободен стил. Животът на Луна се превръща в поредица от промени, младежки мечти, нови преживявания и спомени от миналото. Сред целия този пъзел Луна трябва да открие коя е самата тя в действителност, какво обича да прави и с кого иска да бъде. Официалния трейлър на "Аз съм Луна" можете да видите тук .

    И още една новина от родния екран. Поредно повторение на бразилската теленовела "От обич" ("Por amor") ще предложи на своите зрители bTV Lady. Продукцията на Глобо стартира на 20 май (петък) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 до 21:30 часа. Както знаете, в главните роли влизат Реджина Дуарте, Габриела Дуарте, Антонио Фагундес и Фабио Асунсао.

   Даниел Аренас (Октавио от 'Необуздано сърце") с главна роля! Той ще бъде протагонист на новата продукция на Телевиса "Да се събудя с теб" ("Despertar contigo"). Историята е подготвяна от дълго време, очаква се да е смесица между драма и комедия. За партньорка на Даниел е избрана младата мексиканска актриса Ела Велден. Тя впечатли зрителите със своята игра в "Италианско момиче идва да се омъжи" ("Muchacha italiana viene a casarse") и дори грабна приза за "Актриса - откритие" на "Premios TVyNovelas 2016". В "Да се събудя с теб" ще участват още Сара Коралес, която ще изиграе младата злодейка, "непокорният" Кристиан Чавес, Аура Кристина Гейтнер и др. Продукцията е предвидена да стартира на екран в началото на август.

    Фернандо Колунга и Бланка Сото са най - новата звездна двойка! След множество слухове, актьорите бяха щракнати от папараци да се целуват на летището в Маями. По - късно самата Бланка отговори с усмивка на въпросите за новата си връзка. Двамата се познават от 2012 година, когато изпълниха главните роли в теленовелата "Защото любовта командва" ("Porque el amor manda"). 

    И накрая още една хубава новина. Ариадне Диас стана майка. Мексиканската актриса е родила на 12 май (четвъртък) момченце, което ще носи името Диего. Това е първото дете на Ариадне и нейния партньор Маркус Орнелас. Честито!

Няма коментари:

Публикуване на коментар