понеделник, 1 февруари 2016 г.

"Лицето на отмъщението": Мариана е фаворитката на зрителите


    Мариана е любимият на зрителите персонаж от "Лицето на отмъщението"! Това показват резултатите в традиционната ни седмична анкета, която този път беше свързана с премиерната телемундела. Героинята, изиграна от Елизабет Гутиерес, печели 46.15% от вашите гласове. Един забележителен резултат предвид факта, че актрисата напусна продукцията по средата на снимките и за съжаление Мариана беше елиминирана като персонаж. Това е и последната засега роля на Елизабет в теленовелите. Тя обяви, че иска да се посвети на своето семейство с Уилям Леви (по последна информация отново са заедно) и децата им Тофи и Кайли. Дали в бъдеще ще имаме възможност да видим Ели пак на екран, можем само да гадаем. Но е безспорно, че с ролите си тя остави силен отпечатък върху индустрията на мелодрамите в Латинска Америка.

    На второ място с 23.08% е главният герой Мартин (или Диего), изигран от Давид Чокаро. Интересното е, че аржентинският актьор за първи път прави самостоятелна главна роля. За кариерата му това определено е повратната точка, която го изстрелва сред водещите лица на Телемундо. В миналото Давид е бил състезател по бейзбол, обича също плуването и моторите. Освен в актьорската сфера, работи като модел на известни марки и водещ на различни събития.

    С 15.38% остава непокорната и малко разглезена Катерина. В ролята е младата актриса Кимбърли дос Рамос, която в момента гледаме и в "Земя на честта". От малка венецуелката участва в различни прослушвания и телевизионни реклами. Това й помага да пробие в света на теленовелите. Уверена, следваща мечтите си и перфекционистка - Кимбърли дос Рамос.

    По 7.69% получават Есекиел (Саул Лисасо) и Диана (Синтия Оливария). За другите персонажи от теленовелата няма подадени гласове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар