вторник, 26 януари 2016 г.

Света на теленовелите: Нови продукции

    
    Вчера (понеделник) на екран в Мексико стартира най - новата продукция на Телевиса "Път към съдбата" ("Un camino hacia el destino"). Ролите на протагонистите се изпълняват от младите звезди на компанията Паулина Гото и Орасио Панчери. Панчери, който в реалния живот е годеник на Гретел Валдес (Вирхиния от "Непростимо"), получава първата си главна роля в теленовелите. Историята разказва за млада студентка на име Луиса Фернанда (Паулина Гото), притежаваща талант да свири на цигулка. Един ден тя е блъсната от колата на богатия адвокат Луис Монтеро (Рене Стриклер). Мъжът веднага я води в болница, където работи като лекар доведеният му син Карлос (Орасио Панчери). Лечението и нежните грижи на Карлос не само помагат на Луиса Фернанда да се възстанови, но и дават началото на голяма любов между двамата. В актьорския състав влизат още Лисет Морелос, Хорхе Аравена, Мануел Ландета, Росио Банкелс, Ана Патрисия Рохо, Хари Гейтнер и др.

    По канал Телемундо в САЩ от днес също стартира нова история. Става дума за "Ева, шофьорката" ("Eva, la trailera") с Едит Гонсалес, Арап Бетке и Хорхе Луис Пила (на снимката най - горе). Ева (Едит Гонсалес) е жена, която е постигала всичко в живота с много труд и и борба. Още като малка пътува из страната с баща си, шофьор по професия. Ева се научава да се справя с предизвикателствата и да постига своите цели. Години по - късно вече е успешна бизнесдама, но и нещастна в личен план. Нейният съпруг Армандо (Хорхе Луис Пила) непрекъснато й изневерява и я подлага на всякакви видове тормоз. След серия от предателства и лъжи, Ева открива любовта в лицето на младия и благороден детектив Пабло (Арап Бетке). Тя трябва да забрави раните от миналото и да се довери на човекът, който може да я направи истински щастлива. Сред другите имена в каста личат тези на Ерика де ла Роса, Роберто Матеос, София Лама, Мишел Варгас, Адриан Карвахал.

    На международното телевизионно изложение NATPE последната си продукция представи венецуелската RCTV. "Предадено сърце" ("Corazon traicionado") ще стартира на екран по - късно тази година. Оригинална история на Мартин Хан, в която се преплитат любовта, интригите, предателствата и тъмните страсти. В главните роли са  Йелена Масиел и Кристобал ЛандерКаридад Канелон пък влиза в кожата на злодейката, а Норкис Батиста дава живот на един много специален персонаж. Авторът Мартин Хан определя своята творба като "свободна, различна и достатъчно силна", прицелвайки я към международния пазар. Официалното промо на "Предадено сърце" можете да видите тук.

    Година след смъртта на Лорена Рохас, от този свят си отиде и нейният съпруг Хорхе Монхе. Испанският бизнесмен е бил открит мъртъв в своя апартамент в Маями. Засега не са ясни причините за смъртта, а в медиите се завъртяха множество версии, сред които самоубийство. Според близки на Хорхе, той е изпаднал в депресия заради загубата на Лорена. Допълнителна травма за него са били съдебните процеси във връзка с попечителството над осиновената им дъщеря Лусиана. Малкото момиченце в момента е при сестрата на Лорена Рохас - Майра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар