вторник, 1 декември 2015 г.

Света на теленовелите: Хубави моменти

     
    Започваме с неприятната новина, че Diva спира излъчване в България. От румънския канал обявиха, че се оттеглят от нашата страна, като сигналът ще спре на 31 декември в 23:59 часа. Не са посочени причини за това спиране, но още преди няколко месеца големите родни оператори извадиха канала от своите пакети. Така на практика Дива се предлагаше само в няколко малки кабелни оператора, което очевидно обезмисля съществуването на нейна БГ версия. За съжаление след Нова година телемунделата "Лицето на отмъщението" няма да може да се следи никъде на български. И единственият вариант за феновете ще е да гледат оригиналните епизоди на испански в YouTube.

    Анжелик Бойер и Себастиан Рули (на снимката най - горе) отново двойка в теленовела! Актьорите, които от една година са заедно и в реалния живот, ще бъдат протагонистите на новата продукция на Телевиса "Като три капки вода" ("Como tres gotas de agua"). Веднага след обявяването на новината, Себастиан сподели своето щастие пред медиите. "Надявам се публиката да е доволна, колкото съм аз в момента. С Анжелик си партнираме отлично и в работата, винаги съм й се възхищавал като актриса. Сега отново имаме възможност да работим заедно." Анжелик влиза в ролята на тризначки и по тази причина ще има нужда от още двама галани. И единият от тях също вече е известен. Това е Давид Сепеда. Мексиканецът и Бойер вече са играли заедно в "Бездна от страст" ("Abismo de pasion"). "Това е най - хубавият проект, който можеше да се появи в момента. Една наистина голяма история. Моята усмивка казва достатъчно", заяви Сепеда. Остава да разберем и кой ще е третият галан в сериала, като упорито се споменава името на Даниел Аренас. Ако слуховете се потвърдят, ще имаме невероятно силен актьорски състав в "Като три капки вода".

    Междувременно официално започнаха снимките на "Лъжливо сърце" ("Corazon que miente") с Пабло Лайл, Телма Мадригал и Дулсе Мария. Мястото, където ще се развива действието в новата теленовела, е мексиканският щат Пуебла. "Героят ми e страхотен, излъчва нежност, но ще трябва да премине през доста неща. Това е един важен момент в моя живот и кариера", каза Пабло. Големият отсъстващ в първия ден на снимки беше злодейката Дулсе Мария, която има работни ангажименти в Европа. Но бившата "непокорна" подкрепи колегите си от Туитър. "Днес започва историята! Аз ще се присъединя веднага щом се върна. Много бих искала да съм там в момента, целувки на всички от Рим!" В каста на "Лъжливо сърце" влизат още Диего Оливера (Хуан Пабло от "Триумф на любовта) Майрин Виянуева, Елена Рохо, Джесика Мас и др.

    Уилям Леви с роля в нов игрален филм! Актьорът замина за Доминиканската република, където ще вземе участие в снимките на... "Пепеляшко" ("Cinderello"). Не, заглавието никак не е случайно! Филмът ще бъде базиран именно на историята от любимата детска приказка. Главният герой обаче ще бъде мъж. Грозен и неуверен мъж, който с помощта на малко магия ще се превърне в неустоим красавец. Както се досещате, в ролята на този красавец ще влезе именно Уилям. Очаква се снимките в Доминиканската република да продължат около месец.

    Маите Перони реши да изненада почитателите си със специален подарък за вече наближаващите коледни празници. Мексиканката записа заедно с Хесус Наваро от група "Рейк" песента "Пожелания за Коледа" ("Deseos de Navidad"). Маите каза, че новата песен е изпълнена с надежда и изцяло съвпада с настроението, което носи този светъл празник. Можете да чуете "Пожелания за Коледа" тук .   

Няма коментари:

Публикуване на коментар