вторник, 7 юли 2015 г.

Света на теленовелите: Успехи и провали

 
     
    Тази седмица започваме с промените в програмата на bTV Lady през летния сезон. От 18 юли (събота) през уикенда вече ще се излъчват по три епизода от повторението на испанския сериал "Тайните на времето", които ще продължават от 10:00 до 13:00 часа. Веднага след това се завърта отново бразилската теленовела "От обич" с Режина и Габриела Дуарте. Продукцията на Глобо ще върви също от 18 юли, всяка събота и неделя от 13:00 до 15:00 часа (по два епизода на ден).

    Сусана Диасаяс (Нати от "Триумф на любовта") влиза в теленовелата "Непростимото" ("Lo imperdonable") с Ана Бренда Контрерас и Иван Санчес. Според разпространената информация персонажът на Сусана ще заеме важно място в историята. Междувременно протагонистката Ана Бренда Контрерас (на снимката най - горе) постигна поредния си професионален успех, дебютирайки в мюзикъла "Лъжи" ("Mentiras"). Представянето й на сцената предизвика бурни аплодисменти от страна на публиката. А накрая Ана Бренда получи и голям подарък - две кошници с рози, изпратени от една от най - успешните мексикански актриси - Даниела Ромо (Бернарда от "Триумф на любовта"). Колегите от Telenovellas News са публикували снимки от представлението, които можете да видите тук .

    Наскоро във Венецуела започна излъчването на "Престъпен ум" ("Demente criminal") с Лорена Рохас, Себастиан Лигарде и Габриел Валенсуела. Тази теленовела е последната за Лорена, която за съжаление почина от рак в началото на годината. "Престъпен ум" е съвместна продукция на Веневисион и маямския канал Унивисион. Историята е базирана на истински събития и разказва за борбата на една опечалена майка. Тя иска справедливост за дъщеря си, убита от уважаван психиатър, който изключително умело заблуждава обществото и прикрива болния си мозък.

    Химена Наварете получи силни критики от мексиканските медии заради подкрепата си към скандалните думи на милиардера и кандидат - президент на САЩ Доналд Тръмп. Припомняме, че Тръмп нарече латино имигрантите "престъпници" и "изнасилвачи" и се закани да построи стена по границата, за да не ги допуска в страната. Докато повечето латиноамерикански актьори и известни личности останаха силно възмутени от тези думи, Наварете защити милиардера. "Нападайки го, няма да променим фактите, нито пък ще подобрим ситуацията, в която живеем в Мексико", написа актрисата в социалните мрежи. Скоро след това заваляха обвинения към нея, че е предпочела личния интерес пред това да защити страната си. Доналд Тръмп е организатор на конкурса "Мис Вселена", който Наварете спечели през 2010 година. Тя все още работи с бизнесмена в модната сфера, като често получава покани за събития, организирани от него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар