вторник, 14 юли 2015 г.

Света на теленовелите: Съдби

       
    Уилям Леви (на снимката горе) става водещ на предаване за класически коли по Дискавъри. Телевизионната поредица ще бъде снимана в неговата родина Куба и ще изследва развитието и модата на колите в островната държава. Актьорът изключи възможността да се завърне към теленовелите, тъй като бъдещите му цели в професионален план са свързани главно с англоезични сериали в САЩ. Все пак Уилям поясни, че би участвал в продукция на Карла Естрада (една от водещите продуцентки на Телевиса), но само при условие епизодите да не са повече от 60, нещо като къса теленовела. Той би искал героят му да е наемен убиец, чиято работа е да премахва престъпниците. В личен план кубинецът отново потвърди, че с Елизабет Гутиерес са разделени и за него най - важното в момента са децата му.

    Доста силен актьорски състав събира новата теленовела "По - добре мъртва отколкото Личита" ("Antes muerta que Lichita") с Маите Перони и Арат де ла Торе. Стана ясно, че специално участие в снимките ще има Доминика Палета (Химена от "Триумф на любовта"). Тя ще присъства на екрана около 10 епизода, но героинята й ще има важна роля за развитието на сюжета.

    Клаудия Алварес получи главната роля в римейка на "Просто Мария" ("Simplemente Maria")! Тя беше избрана след кастинг, в който участваха актриси като Дана Гарсия и Адриана Лувие (Ариадне Диас също беше сред кандидатките, но впоследствие се отказа поради други ангажименти). Така Клаудия ще пресъздаде образа на Мария, изигран преди 25 години от голямата мексиканска актриса Виктория Руфо. Все още не е ясно кой ще бъде нейният партньор, като кастингите за главната мъжка роля продължават.  

    Хосе Рон е продавал хамбургери преди да стане популярен актьор! Мексиканецът призна това в отговор на медийни публикации, наричащи го "фалшив галан", който е постигнал слава без да положи особени усилия. Рон, който наскоро приключи сниките на "Италианско момиче идва да се омъжи" ("Muchacha italiana viene a casarse"), разкри интересни факти от юношеските си години в Гуадалахара. Той е работил най - различни неща - от продаване на хамбургери до разнасяне на енциклопедии по домовете. По - късно е успял да влезе в школата за актьорско обучение на Телевиса и оттам е започнало развитието му в тази сфера. Според Хосе Рон най - важни за постигането на успех са старанието, дисциплината и увереността. Той допълни, че е удовлетворен от постигнатото досега и за него е благословия да работи за публиката.

    И накрая завършваме с една тъжна новина. Почина популярният мексикански певец Хоан Себастиан. Той е познат на публиката с характерния си стил, съчетание между поп музика и традиционен мексикански фолклор. Изпълнител е на редица песни от теленовелите, включително дуета с Лусеро  "Пътешестващи лястовици" (заглавна песен на "Желязната дама"). Също така е имал специални участия в няколко теленовели през годините. Хоан Себастиан е починал вчера (понеделник) след дълга борба с рак на костите. Да почива в мир!

Няма коментари:

Публикуване на коментар