сряда, 13 ноември 2013 г.

Премиерен италиански сериал по Диема Фемили, повторение на "Новите съседи" по bTV Comedy

    С настъпването на цифровизацията виждаме все повече новости в програмата на Диема Фемили. Явно от медията са решили да разширят максимално своята аудитория, предлагайки премиерни и хитови заглавия. Хубавото в случая е, че за първи път от доста време се залага и на разнообразието на продукциите. След като преди няколко дни по Диема Фемили стартира мексиканската теленовела "Бурята", сега е време и за премиерен италиански сериал.

    "Благословени от любовта" е италианска комедийна драма от 2010 година. Състои се от 12 епизода. В главните роли са Джампаоло Морели и Гая Бермани Амарал. Сериалът стартира на 16 ноември (събота) и ще се излъчва през уикендите от 19:55 до 22:20 часа в ефира на Диема Фемили. Традиционно у нас има немалко фенове на италианските продукции, така че ще е интересно да проследим каква ще е гледаемостта на "Благословени от любовта".

    Междувременно от bTV Comedy решиха да завъртят повторение на испанския комедиен сериал "Новите съседи". Премиерните епизоди от продукцията, излъчващи се през делничните вечери от 22:00 часа, приключват на 15 ноември (петък). Два дни по - късно (неделя) първия сезон на сериала ще започне отначало в ефира на медията. Един истински маратон за феновете на испанския хумор, който ще продължава от 14:00 до 16:30 часа (по два епизода) всяка събота и неделя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар