петък, 15 ноември 2013 г.

Нови заглавия: "Авеню Бразилия" ("Avenida Brasil")

   
    В днешното издание на рубриката "Нови заглавия" сме ви подготвили още един сериал, който очакваме скоро да започне у нас. Според информация от търговския сайт на бразилската компания Глобо теленовелата "Авеню Бразилия" ("Avenida Brasil") е закупена от Nova Broadcasting Group. Това безспорно е новина, защото родните телевизии от доста години не са проявявали интерес към продукциите от Бразилия. Вероятно няма да срещнете много познати актьори в сериала, но ще се сблъскате с една драматична, заплетена и същевременно много истинска история, спечелила сърцата на милиони зрители по целия свят.

    Малката Рита (Дебора Фалабела) има изключително тежко детство. Тя е загубила майка си и живее със своя баща Женезио (Тони Рамос) и неговата втора съпруга Кармен (Адриана Естевес). Карминя е изключително зла и подла жена, която заедно със своя приятел Макс (Марсело Новаес) планира да открадне богатството на Жинезио. 
   
    Скоро Жинезио разбира каква жена е избрал за съпруга. След скандал между двамата обаче Карминя го бута по стълбите и избягва. Раненият Жинезио се добира до улица "Avenida Brasil", където е блъснат от колата на Туфао (Мурило Бенисио) - млад и изключително перспективен футболист. Жинезио умира, а Туфао избягва от местопрестъплението, страхувайки се за своята кариера и обществен статус.

    Междувременно Карминя и Макс си присвояват парите на Жинезио и изхвърлят Рита на градското бунище. Там тя се запознава с малкия Батата (Кауа Реймонд), благодарение на който се оказва в дома на Лусинда - добра и мила жена, която приема детето с много обич. Рита и Батата създават помежду си силно приятелство, но скоро съдбата ги разделя и всеки от тях трябва да тръгне по своя път.

    Измъчван от угризения на съвестта, Туфао решава да предложи материална помощ на вдовицата на Жинезио. Карминя веднага се досека, че той е блъснал съпруга й и решава отново да използва ситуацията в своя полза. С лекота тя успява да накара Туфао да се влюби в нея и двамата се женят.

    Години по - късно Карминя и Туфао живеят заедно с нейния син, когото тя е изоставила като малък. Този син се оказва Батата (или Жоржиньо) - някогашния приятел на Рита (или Нина). Самата Нина също се завръща и започва работа в този дом с единствената цел да си отмъсти на Карминя за всичко, което й е причинила...

Използвани източници: Braziliada





3 коментара:

  1. Най-накрая да пуснат бразилски филм!!!За разлика от много латино сериали,бразилските са много по-качествени и смислени.А колкото до непознатите артисти,екипът е много добър и добре познат.Дано да има повече бразилски филми в БГ ефира.

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно съм съгласна с горното мнение! Нямам търпение да го излъчат и дано гледаме още бразилски сериали.

    Иначе, който е гледал Клонинг - четирима от главните персонажи там ще ги види и тук - Лукас (Мурило Бенисио), Мел ( Дебора Фалабела), Шанди (Марсело Новаес) и Назира (Елиан Жардини).

    ОтговорИзтриване
  3. Ne poznati artisti?Glyposti na tarkaleta.Koito sledi v bg brazilskite seriali prezposlednite 10g.ve4e nakade gie gledal;primeri,,6okolad i piper, ,,Cloning,,br.versia i kyp o6e .seriali.Xaide stiga ste se pravili na orginalni 4e stavate sme6ni...........Da seriala e straxoten.Ekipa na seriala e naistina mnogo dobar.

    ОтговорИзтриване