неделя, 10 ноември 2013 г.

Анкети: Есмералда - любим персонаж за феновете на "Зоро: Шпагата и розата"

 
    "Кой е любимият ви персонаж от теленовелата "Зоро: Шпагата и розата?". Това ви попитахме тази седмица в традиционната анкета на блога. Сега е време да обявим резултатите, които са повече от категорични.

    С внушителния резултат от 53.66% победител в анкетата е Есмералда (в ролята Марлене Фавела). И наистина красивата мексиканка се представя чудесно в главната роля на този сериал. Страстта, импулсивността и чувствителността на Есмералда са пресъздадени по най - убедителния начин и предизвикват истинско възхищение в сърцата на феновете. Марлене Фавела е една от любимките на българските зрители. Освен в "Зоро: Шпагата и розата", имахме удоволствието да я гледаме в още една главна роля в теленовелата "Дивата котка". Надяваме се скоро у нас да стартира и друга продукция на Веневисион с нейно участие - "Страстно сърце" ("Corazon Apasionado").

    На второ място с 34.15% е Диего ("Зоро") - образ, изигран по блестящ начин от Кристиан Мейер. С тази роля перуанецът печели любовта на милиони зрители по цял свят. Кристиан е също толкова добър и в света на музиката, като един от неговите албуми ("No me acuerdo quien fui") е продаден в над 20 млн. копия и обявен за платинен. В момента в родния ефир се излъчват още два сериала с негово участие - "Някой те наблюдава" и "Първата дама".

    Битката за третото място в анкетата беше доста оспорвана. Все пак с 4.88% от гласовете то се заема от Юмалай (Адриана Кампос). Колумбийката се справя страхотно с ролята на млада индианка, раздирана от верността към своя народ и чувствата, които изпитва към Алехандро. През последните години гледахме Адриана и в една съвсем различна светлина, а именно ролята на кокетната и егоистична Присила в "Гибелна красота".

    По - нататък се нареждат Фернандо (Артуро Пениче) и Алехандро (Освалдо Риос) с по 2.44%. За другите персонажи от теленовелата няма подадени гласове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар