събота, 16 ноември 2013 г.

Света на теленовелите: Емоции и откровения

 

    Започваме обиколката си в света на теленовелите от Маями. Телемундо подготвя нова продукция, която ще носи заглавието "Изгубени души". Тя ще е римейк на теленовелата "Втори шанс" с Марио Симаро и Лорена Рохас. За главните роли са избрани Мария Елиса Камарго, Хорхе Луис Пила и Давид Чокаро, а в ролята на злодейка ще влезе Ванеса Вийела.

    Телевиса също смята да заложи на повече римейкове през следващата година. Очакват се нови версии на няколко успешни мексикански и аржентински теленовели. Междувременно от компанията започнаха снимките на своята коледна и новогодишна кампания, която ще е под надслов "Благодаря". В нея ще участват голяма част от познатите ни актьори в теленовелите.

    Давид Сепеда сподели пред медиите за трудното начало на своята актьорска кариера. Актьорът си спомня, че е живял в пълна нищета, а навлизането му в света на теленовелите е било съпътствано с много жертви и разочарования. Давид призна, че дори е плакал, когато е чул критики към играта си от изключително уважаваната от него Анхелика Мария. Разбира се, тези преживявания отдавна са останали в миналото и днес мексиканецът прави една зашеметяваща актьорска кариера, съчетана и с пробив в музикалната сфера.

    И накрая ще споделим, че сме ви подготвили доста изненади за месец декември. Те ще са изцяло свързани с празниците. Ще има доста любопитни факти за любимите ни актьори, подходяща музика и коледно настроение. Скоро ще ви разкрием повече информация за това, което можете да очаквате в празничните дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар