понеделник, 7 май 2018 г.

Света на теленовелите: Житейски избори


На екран в Мексико вече се излъчва най-новата теленовела на компания Телевиса "И утре е ден" ("Y manana sera otro dia"). Това е една романтична комедия с нотки на драма. Главните роли в нея се изпълняват от Анхелика Вале, Диего Оливера и Алехандра Барос. Зрителите могат да видят в действие също така имена като Ана Лайевска, Фабиан Роблес, Нурия Багес, Емануел Паломарес, Флоренсия дел Сарачо...  Сюжетът разказва за Моника (Анхелика Вале), секретарка в престижна компания, която от години е влюбена в своя шеф Камило (Диего Оливера). Знаейки, че Камило е щастливо женен, Моника прави всичко възможно, за да прикрива чувствата си. Докато един ден съпругата на Камило, Диана (Алехандра Барос), не прави шокиращо разкритие пред нея. Диана споделя, че има рак на гърдата и шансовете й за оцеляване не са особено големи. В случай, че умре, тя иска Моника да заеме нейното място в сърцето на Камило и да се грижи за децата. Какъв ще бъде отговорът на Моника? Официалния трейлър на "И утре е ден" можете да видите оттук .

Карлос Феро с още една главна роля за Телевиса! След блестящата му игра в "Поддавам се на изкушението", от компанията са избрали мексиканския актьор за протагонист на нова теленовела, която ще носи заглавието "Майката на шампиона" ("La jefa del campeon"). Това е историята на майка, готова на всичко, за да помогне на талантливия си син да стане професионален футболист. В ролята на тази отдадена майка ще влезе Африка Савала, която официално беше избрана за партньорка на Феро в мелодрамата. От друга страна, образът на сина на главната героиня ще бъде пресъздаден от младата надежда на мексиканската телевизия Енрике Арисон. "Майката на шампиона" трябва да се появи на екран през юни. 

Маурисио Очман се отказа от най-успешния си персонаж! Актьорът няма да продължи да играе ролята на наркотрафиканта Чема в едноименната нарконовела на компания Телемундо. В Инстаграм Маурисио аргументира решението си с лошия пример, който персонаж като Чема би могъл да даде на аудиторията. "Фенове от всички възрасти (вкл. деца), ме поздравяват на улицата и ми казват колко се възхищават на Чема. Подобен тип програми не са за деца, които все още не могат да разграничат фантазията от реалността". Мексиканецът допълва още, че жанра на нарконовелите е "прекалено експлоатиран" напоследък, очевидно имайки предвид множеството продукции от този тип, които Телемундо направи.

Габи Еспино отново е влюбена! Напук на слуховете за възможно събиране с Жанкарлос Канела, актрисата обяви, че има романтична връзка с пуерториканския водещ и модел Хайме Майол. Двамата се появиха публично за първи път по време на церемонията по връчване на наградите "Билборд". "Животът е твърде кратък, за да избягваш пътя, по който те води сърцето...", написа щастливата Габи в Инстаграм. Честито!        

Няма коментари:

Публикуване на коментар