неделя, 4 февруари 2018 г.

Света на теленовелите: Пътищата на съдбата


Започнаха снимките на новия сериен филм с Уилям Леви! В продукцията "Да убиеш Сарай" ("Killing Sarai") кубинският актьор влиза в ролята на безмилостния наемен убиец Виктор Фауст, готов на всичко, за да изпълни заповедите на шефа си. Срещата с едно момиче на име Сарай обаче ще го промени напълно и ще предизвика в неговата душа непознати досега чувства и емоции... За партньорка на Уилям в този вълнуващ проект бе избрана младата испанска звезда Алисия Санс, която ще даде живот на Сарай. В актьорския състав е включен и друг испанец - Адриан Ластра. Неговият персонаж се казва Никлас Флайшер, брат и верен помощник на Виктор Фауст в мръсния бизнес. Очаква се "Да убиеш Сарай" да се появи на екран в САЩ към средата на годината. Всички най-ново относно сериала можете да следите в официалния му профил в Инстаграм.

Хосе Рон отново с главна роля в теленовела! Мексиканецът ще оглави подготвяния от Телевиса римейк на аржентинската теленовела "Ти си моят мъж" ("Sos mi hombre"). Рон влиза в ролята на Ринго, бивш боксьор, чийто живот се е превърнал в пълен хаос. Той трябва да се справя с икономическите си проблеми, трудната раздяла със своята съпруга и последвалата съдебна битка за попечителството над единствения им син. В тази ситуация Ринго открива нова надежда в лицето на красивата и благородна докторка Камила... Все още не е ясно името на протагонистката, тъй като кастингите за отделните роли продължават и до момента. Хосе Рон обаче побърза да представи своя нов персонаж с горещо селфи в Инстаграм . "Кълна се, че не съм аз! Това е Ринго!", написа шеговито актьорът.

Междувременно приключи снимачния процес на друга теленовела на Телевиса - "Готин баща" ("Papa a toda madre") с Маите Перони и Себастиан Рули. Всички от каста се сбогуваха с този проект с тъга, но и благодарност за възможността да изпитат чувствата и вълненията от последните месеци. Особено впечатление направиха емоционалните обръщения на протагониста Рули. Първото от тях беше насочено към неговата партньорка в сериала Маите Перони. "Благодаря ти, скъпа Маите! Беше прекрасно да споделя с теб този проект и да те опозная малко повече. Пожелавам ти да триумфираш във всичко, с което се захванеш! Ти го заслужаваш." Себастиан не забрави и за своята "дъщеря" в теленовелата, слънчевата Рехина Граниевиц. "Нека животът да ти върне цялото щастие, което ти предизвика в сърцата на толкова хора с героинята си Анифер. Обожавам те, моя малка палавнице!"  

Марица Родригес се оттегля от екрана! Популярната колумбийка, която сме гледали в хитови теленовели като "Лицето на другата", "Заложница на съдбата" и "Любов в пустинята", е решена напълно да промени своя живот. След като се омъжи за продуцента от еврейски произход Джошуа Минц, тя прие юдаизма, а малко по-късно и неговата ортодоксална форма. Марица вече носи еврейското име Сара и се облича с по-дълги поли, както и дрехи, покриващи изцяло ръцете и врата й. Тя потвърди официално, че се отказва от кариерата си на актриса, за да може напълно да се посвети на своя съпруг и деца. Все пак Родригес поясни, че в бъдеще би могла да се снима в телевизионен проект, но само ако е на религиозна тематика... Какво мислите за решението на Марица и ще ви липсва ли на екрана?

Няма коментари:

Публикуване на коментар