неделя, 25 февруари 2018 г.

Света на теленовелите: Вълнуващи истории


Ясна е партньорката на Хосе Рон в новата теленовела "Ринго" ("Ringo")! След продължителни кастинги за протагонистка беше избрана Мариана Торес, позната ни от заглавия като "Заложница на съдбата" и "Пожертвани сърца". Само преди няколко дни на "Premios TV y Novelas 2018" тя грабна наградата за най-добра актриса в сериен филм, благодарение на ролята си в биографичната поредица "Днес ще се променя" ("Hoy voy a cambiar"). В "Ринго" Мариана Торес ще изиграе красива и благородна лекарка, събуждаща любовта в сърцето на бившия боксьор Ринго (Хосе Рон). Освен двамата протагонисти, в каста са потвърдени още имената на Сесар Евора, Алфредо Гатика (Орландо от "Трите лица на Ана"), Лус Рамос и др.

Междувременно на екран в Мексико стартира друга от новите продукции на Телевиса. "Дъщери на Луната" ("Hijas de la Luna") е заглавие, с което компанията прави своеобразно завръщане към младежките сериали. Историята разказва за четири сестри, които при раждането си са били разделени една от друга. Двадесет години по-късно обаче те се намират и започват да се опознават и да наваксват всички изгубени мигове. Същевременно животите им се движат между ярките младежки мечти и първите романтични трепети... Главните роли в "Дъщери на Луната" се изпълняват от Мишел Ренауд, Данило Карера, Джералдин Галван, Марио Моран, Синтия Клитбо, Алексис Аяла и др. Трейлърът на сериала можете да гледате оттук .

Зрителите в САЩ от своя страна видяха началото на две заглавия на Телемундо през тази седмица. "От другата страна на стената" ("Al otro lado del muro") е теленовела, засягаща темата за живота на латиноамериканските имигранти в САЩ. В главните роли влизат Марджори де Соуса, Лици, Габриел Порас и Уриел дел Торо. Повече за историята и героите можете да разберете от този линк . "Интимен враг" ("Enemigo intimo") пък е история, разказваща за забранената любов между Роксана (Фернанда Кастийо), важна фигура в йерархията на опасен наркокартел, и Даниел (Матиас Новоа), агент от службите, който разследва тайните на престъпния свят. Вижте официалния трейлър на на нарконовелата, публикуван в YouTube .

Кристиан Мейер с нова роля! Перуанският актьор ще протагонизира испаноезичен сериен филм на компания FOX. "Генералът" ("El general") е биографична драма, посветена на живота на настоящия вицепрезидент на Колумбия Оскар Наранхо. Продукцията се спира на периода, в който Наранхо като полицейски агент се бори срещу могъщите наркокартели в своята страна. По-голямата част от снимките на "Генералът" ще се реализират в Маями. Междувременно Кристиан продължава все по-активно да навлиза и в света на бизнеса. През седмицата той представи новата си серия парфюми "Vibranza", предназначени по думите му за "съвременната интелигентна и независима жена".   

Няма коментари:

Публикуване на коментар