неделя, 10 декември 2017 г.

Света на теленовелите: Горещи емоции


Уилям Леви в ролята на наемен убиец! Кубинецът се подготвя за нов сериен филм, който ще бъде адаптация на книгата на американската писателка Джесика Редмерски "Да убиеш Сарай" ("Killing Sarai"). Историята разказва за младо момиче на име Сарай, което е отвлечено от престъпна банда в Мексико и подложено на всякакъв тип насилие и злоупотреби. Докато се опитва да избяга от похитителите си, Сарай попада в ръцете на наемния убиец Виктор Фауст (Уилям Леви). Нейната чистота и невинност обаче успяват да породят чувства в сърцето на коравия престъпник. Дали той ще й помогне да се измъкне от ада или пък ще продължи мъченията й? Уилям е доста ентусиазиран от тази роля, тъй като е по-различна от всички досегашни такива. Популярният актьор показа своя нов външен вид чрез горещо селфи в Инстаграм, с което зарадва многобройните си почитателки.

Неочаквани промени в актьорския състав на "Трябваше да си ти" ("Tenias que ser tu")! Както ви съобщихме наскоро, за протагонисти на подготвяната от Телевиса за следващата година комедийна теленовела бяха избрани Ариадне Диас и Андрес Паласиос. Големите злодеи пък трябваше да бъдат Гретел Валдес (Вирхиния от "Непростимо") и Маркус Орнелас, който е половинката на Ариадне в реалния живот. Сега обаче стана ясно, че все пак Ариадне и Маркус няма да бъдат заедно и на снимачната площадка. Бразилският актьор отпада от тази продукция поради различия между него и продуцентката Мапат. Така в кожата на отрицателния герой в крайна сметка ще влезе Фернандо Алонсо. Дотук мексиканецът е играл основно в заглавия на ТВ Ацтека, като у нас го познаваме от "Неопитомени красавици" и "Вечно твоя". 

Габриел Сото призна, че е изневерявал на Джералдин Басан! Въпреки че първоначално отричаше да има замесени трети хора, по време на телевизионно интервю мексиканецът разкри цялата истина около развода със съпругата си. Той потвърди, че е бил неверен на Джералдин, и то неведнъж. "Тя е чудесна жена и майка, и е понесла много неща. Аз влязох твърде незрял в тази връзка и допуснах редица грешки.", сподели пред медиите Сото. От друга страна, Джералдин Басан се опитва да остави неприятната за нея история в миналото. След като през последните години се беше отдала на семейството и децата си от Сото, сега актрисата се завръща на екран. Тя ще изпълни една от главните роли в новата продукция на Телевиса "Кантората" ("El despacho") с протагонисти Давид Сепеда и Ана Бренда Контрерас.

И накрая завършваме с хубава новина. Колумбийският актьор Фабиан Риос, когото познаваме като злодея Леонардо в "Земя на честта", ще става отново баща. Припомняме, че Фабиан и неговата съпруга, актрисата Юли Ферейра, вече имат дъщеря на име Лусия. Скоро обаче семейството им ще се увеличи още, тъй като Ферейра е бременна за втори път. "Има подаръци, които са безценни.", написа Фабиан в Инстаграм, докосвайки коремчето на любимата си. Честито!  

Няма коментари:

Публикуване на коментар