неделя, 3 декември 2017 г.

Света на теленовелите: Полемики от седмицата


Елизабет Гутиерес се завръща на екран! Половинката на Уилям Леви ще участва в коледната поредица на Телемундо "Чудеса по Коледа" ("Milagros de Navidad"). Тази поредица се състои от няколко специални епизода, като всеки от тях ще разкаже своя собствена история за надеждите на обикновените хора в навечерието на най-светлия период от годината. Елизабет е избрана да оглави един от въпросните епизоди, а за героинята й се знае, че се казва Лолита. "Подготвям нещо специално за Вас!", написа актрисата в Инстаграм. Сред звездите, които ще застанат начело на останалите епизоди от "Чудеса по Коледа", са Габи Еспино, Соня Смит, Габриел Порас, Лици, Рикардо Чавес и др.

Жанкарлос Канела подготвя ново парче! То ще носи заглавието "Улица с класа" ("Calle con clase") и ще бъде направено в ритмичния стил, с който се отличават последните изпълнения на актьора и певец от кубински произход. Междувременно Жан използва своя Инстаграм, за да отговори на критиките, че музиката му е недостатъчно добре определена и се лута между различните стилове. "Ще направя това, на което мислехте, че не съм способен, защото така съм решил. Аз се движа между попа и градската музика и не е нужно да изпълнявам само единия или другия стил. По средата ми е най - комфортно и всеки, който приема това, е добре дошъл при мен."      

Хорхе Салинас избухна срещу Паулина Гото! Причина за гнева на актьора стана сцена от "Полетът на Виктория", в която Паулина неволно удари неговата съпруга Елизабет Алварес. "Инцидент на сета с моята Елизабет Алварес, която е кралица и се държа прекрасно. Скъпа, обожавам те, имаш още седмица на снимки за реванш.", написа шеговито Паулина. Самата Елизабет сподели, че ситуацията е била неудобна за нея, но се случват подобни неща на сета. Не такова обаче е мнението на Хорхе. "Когато вече си оплескала работата заради своята некомпетентност, поне впоследствие недей да се смееш и да публикуваш извинение с цел събиране на лайкове.", каза Салинас по адрес на Гото.

Габриел Сото и Джералдин Басан се развеждат! Новината беше съобщена чрез изявление на мексиканския актьор, с което той пожела да "избегне спекулациите относно трети човек между тях". Според Габриел връзката им се е изправила пред доста проблеми и в един момент е спряла да работи. Но очевидно версията на Джералдин е съвсем друга. Тя беше попитана от журналисти дали разводът е свързан с изневерите от страна на Сото с руската актриса Ирина Баева, за които се говори от дълго време. "Да, има много общо.", отвърна Джералдин, с което деликатно потвърди тези слухове. Припомняме, че Габриел Сото и Ирина Баева си партнираха като протагонисти на теленовелата "Дойде любовта".

Няма коментари:

Публикуване на коментар