неделя, 26 ноември 2017 г.

Света на теленовелите: Време за промяна


На 29 ноември (сряда) в САЩ ще стартира най - новата продукция на Телемундо, носеща заглавието "Кръвта на моята земя" ("Sangre de mi tierra"). В главните роли влизат Ана Белена, Ламбда Гарсия, Сантяго Рамундо, Каролина Гомес, Габриел Роси, Даниел Елбитар и др. Кастаньеда и Монтиел са две фамилии, занимаващи се с производство на вино. Те влизат в открита война помежду си след трагичната смърт на най - големия син на Кастаньеда, Емилио (Даниел Елбитар). Той загива при автомобилна катастрофа, предизвикана от невниманието на Хуан Хосе Монтиел (Ламбда Гарсия). Освен отношенията между двете фамилии, този инцидент разрушава и бъдещето на любовта между Хуан Хосе и Аурора Кастаньеда (Ана Белена). Аурора е принудена от семейството си да се омъжи за могъщия земевладелец Роберто Кирога (Сантяго Рамундо). Дълбоко в своето сърце обаче тя запазва силните чувства, които някога е изпитвала към Хуан Хосе... Официалния трейлър на сериала можете да гледате от следния линк .

Летисия Калдерон загуби главна роля! Мексиканската актриса, която гледахме в първия сезон на "Не ме оставяй", трябваше да протагонизира новата продукция на Телевиса "Прераждане" ("Renacer"). Историята разказва за разведена жена на средна възраст, която се влюбва в много по - млад от нея мъж. От Телевиса обаче са решили за момента този проект да бъде замразен, като причините за решението не са известни.  Така Лети, която за последно игра злодейка в "Жените в черно", ще трябва да изчака своето включване в някоя от другите подготвяни мелодрами за следващата година. Докато това стане, актрисата смята да освежи малко външния си вид. Промяната започва от нейната коса, която вече е боядисана в три цветя, както личи от снимка в Инстаграм.

Междувременно станаха ясни протагонистите на комедийната теленовела "Трябваше да си ти" ("Tenias que ser tu"), която по всяка вероятност ще стартира на екран в Мексико в началото на следващата година. Това са две изключително добре котиращи се в момента имена на Телевиса - Андрес Паласиос и Ариадне Диас. Паласиос съвсем наскоро завърши снимките на "Полетът на Виктория", докато Ариадне ще запомни 2017 година с успеха на сериала "Двойният живот на Естела Карийо". Сред останалите потвърдени за новата продукция са Гретел Валдес и Маркус Орнелас, които ще бъдат големите злодеи, Шантал Андере, Артуро Пениче, Росана Нахера и др. Продуцентка на "Трябваше да си ти" е Мапат, чийто последен проект "Лъжовно сърце" гледахме наскоро у нас.

Хосе Рон (Педро от "Италианската булка") защити правата на шофьорите! Повод стана трагичната катастрофа, отнела животите на продуцента Клаудио Рейес и актрисата Мару Дуеняс. Двамата са загинали на път за снимачната площадка на "Обявявам се за виновна". И докато повечето от  колегите им просто изразиха своите съболезнования, Рон призова за извличане на поуки. "Макар да не са напълно изяснени причините за инцидента, очаквам да се вземат мерки за облекчаване работните графици на шофьорите, даващи ежедневно своя принос за всяка продукция.", написа актьорът в Туитър. Много хора подкрепиха тази позиция на Рон и също изказаха възмущение от нечовешките условия, при които работят шофьорите, обслужващи снимките на мексиканските теленовели.    

Няма коментари:

Публикуване на коментар