събота, 29 април 2017 г.

Света на теленовелите: В различно амплоа

 
  
   
    Сусана Досамантес в ролята на злодейка! Мексиканската актриса (на снимката горе) беше потвърдена за сериала "Полетът на Виктория" ("El vuelo de la Victoria"). Нейна основна задача ще бъде да трови живота на главната героиня Паулина Гото. Това е голяма промяна за Досамантес, която последно изигра добрата Ернестина в "Трите лица на Ана". Голямата актриса обаче сподели, че образите на злодейките й харесват, тъй като са забавни и правят сюжета по - интересен. Съвсем скоро се очаква да започнат снимките на "Полетът на Виктория". Актьорският състав включва още редица популярни имена, сред които Пабло Монтеро, Мане де ла Пара, Хорхе Аравена, Хуан Пабло Хил и Хорхе Поса.

   Междувременно на екран в САЩ стартира новата продукция на Телемундо "Война на идоли" ("Guerra de idolos"). Главните роли в нея се изпълняват от Мария Леон, Алберто Гера, Даниел Елбитар, Алехандро де ла Мадрид и Хуан Пабло Медина. Това е историята на една страстна любов между младата певица Манара (Мария Леон) и големия композитор и музикален продуцент Матео Солар (Алберто Гера). Любов, която ще трябва да си проправи път сред интригите, задкулисието и мръсните тайни в иначе бляскавия свят на латиноамериканската музика. В епизодите на "Война на идоли" ще звучат доста авторски песни, записани специално за сериала. Официалния трейлър можете да видите оттук .

    Хуан Алфонсо Баптиста нападнат с пистолет! Обичаният актьор от "Трима братя, три сестри" е станал жертва на обир в колумбийската столица Богота. Припомняме, че Гато живее там от няколко години заедно със своята съпруга Мария Фернанда Барето. Във въпросния ден венецуелецът отишъл до местен магазин и вътре е станал неприятният инцидент. Престъпникът го заплашил с пистолет и успял да му отмъкне раницата, в която е имало голяма сума пари, и един скъп часовник. За щастие не се е стигнало до по - драматично развитие на обстоятелствата. Една от охранителните камери на магазина е заснела всичко. Вижте разпространеното в интернет видео от този линк .

    Марджори де Соуса и Хулиан Хил се разделиха!  Двамата обявиха края на своята връзка едва няколко месеца след раждането на сина им Матиас. Очевидно нещата между тях не са приключили много добре, тъй като предстои съдът да реши въпросите, свързани с попечителството на малкия. "Аз винаги съм търсила приятелски диалог, но не такъв е случаят с другата страна. Затова адвокатите ми са се заели с всичко.", написа Марджори в Инстаграм. Журналистически въпрос пък предизвика сълзи в очите на Хулиан. "Когато една връзка не върви, раздялата е най - добрият вариант. От Марджори искам само да ми даде възможност да прекарвам време с детето.", завърши аржентинецът.

    И накрая една по - приятна новина. Испанската актриса Меган Монтанер, която познаваме от "Тайните на времето", стана майка. На 23 април (неделя) тя е родила първото си дете от своята половинка Горка Ортусар. Двамата вече са родители на момченце, което ще носи името Каел. "Добре дошъл, принце мой!", гласи съобщението на щастливата майка в Инстаграм. Честито!

Няма коментари:

Публикуване на коментар