неделя, 15 януари 2017 г.

Света на теленовелите: Пътищата на живота

 
  
   
    Вече е ясна стартовата дата на една от най - очакваните истории на Телевиса за тази година, "Двойният живот на Естела Карийо" ("La doble vida de Estela Carrillo"). Теленовелата, протагонизирана от Давид Сепеда и Ариадне Диас, ще направи своята премиера в мексиканския ефир на 23 февруари. Сюжетът се върти около самотна майка на име Естела (Ариадне Диас). Тя пресича незаконно границата със САЩ в опит да осигури по - добро бъдеще за дъщеря си. Мечтата на Естела да стане професионална певица я сблъсква с музикалния импресарио Раян Кабрера (Давид Сепеда). Любовта обаче ще промени съдбите на двамата по много неочакван начин... В актьорския състав личат още имената на Данило Карера, Африка Савала, Ерика Буенфил, Алехандо Томаси. Планира се продукцията да съдържа общо около 70 епизода.

    Уилям Леви не изключва завръщане в теленовелите! Кубинецът предизвика фурор в Мексико Сити по време на премиерата на "Заразно зло: Последен епизод" ("Resident Evil: The Final Chapter"). Припомняме, че той изпълнява една от главните роли във филма, редом до холивудската звезда Мила Йовович. Уилям беше запитан от журналисти дали има желание отново да играе в мелодрамите. "Мисля, че и това ще стане на определен етап от моята кариера. Търся персонажи, които ме изпълват и ми дават възможност наистина да се наслаждавам на работата си. Няма значение дали са в телевизията, в теленовелите или пък в киното." Актьорът добави, че посещенията в Мексико винаги му носят много радост. "Тук ми дадоха възможност да се развивам и да направя успешна кариера. Пазя в сърцето си само обич към мексиканската публика."

    За разлика от Уилям, Камила Соди (на снимката най - горе) поне засега напълно затваря вратите към този тип сериали. Мексиканката, която гледаме в "Не ме оставяй", смята в близко бъдеще да се посвети на музикалната си кариера. Тя е устремена най - вече към рок и метъл жанра. "През последната година не съм пускала нови изпълнения, но това не означава, че не творя. Тъмният образ, който си изградих пред публиката, ме забавлява много." Колкото до телевизията, Камила има желание да навлезе в съвсем ново амплоа - това на продуцент. "В наши дни все повече артисти се опитваме да създаваме и продуцираме съдържание. Живеем в сложно време, отвсякъде сме залети с най - различна информация. Това обаче е също възможност за нас, тъй като можем да творим и без наличието на огромни финансови средства."

    Тази седмица отново ще завършим статията си с хубави новини. Две обичани актриси от теленовелите изживяха щастието да станат майки. Наталия Стрейгнард, позната ни от "Клетва за отмъщение" и "Имението", роди на 9 януари (понеделник). Бебето е момченце и ще носи името Джани. Това е трето дете за Нати и нейния съпруг, бизнесмена Донато Каландриело. Те имат още един син на име Жак и дъщеря, която се казва Джиа. Припомняме, че венецуелската актриса се оттегли от телевизията именно за да прекарва повече време със семейството си. През тази седмица майка стана и Сурия Вега. Тя роди първото си дете, което е момиченце и ще се казва Луа. Веднага след щастливото събитие таткото Алберто Гера, също популярен актьор, сподели в Инстаграм снимка на малката красавица...

2 коментара:

  1. Здравейте скоро ще имали нови Теленовели в Бьлгария
    Дано да има
    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  2. Камила Соди е много добра и красива





    Млада латино хит певица и актриса

    ОтговорИзтриване