петък, 13 януари 2017 г.

Анкети: Най - много латино продукции се очакват от Диема Фемили

 
  
   
    По традиция в началото на всяка година ние от екипа на Latino Fans Bulgaria изследваме нагласите и предпочитанията на нашите читатели, както и доверието им към водещите родни телевизии. Затова първата анкета, публикувана в блога за 2017-та, бе с въпрос "По кой канал очаквате да се излъчат най - много латиноамерикански теленовели през новата година?". Вече сме готови да обобщим резултатите от гласуването, които са изключително любопитни.

    И така, победител в допитването на блога е Диема Фемили! Каналът, превърнал се в дом на най - гледаните романтични сериали и филми през последните години, печели категоричните 55.17% от вашите гласове. И през 2016-та Диема Фемили запази място за латиноамериканските теленовели в своята програмна схема. Въпреки че имаше известен период без премиерно заглавие след финала на "Непростимо", то в края на годината от медията компенсираха зрителите си с една доста очаквана и желана нова продукция. Разбира се, става за въпрос за "Трите лица на Ана" с Анжелик Бойер, Себастиан Рули и Давид Сепеда. Струва си да се отбележи фактът, че България беше една от първите страни, в които е закупена хитовата теленовела. Това говори за добра селективност и бърза реакция от страна на екипа на Диема Фемили. Качества, които очевидно са спечелили зрителите и в случая носят на телевизията първо място в нашата анкета.

    На втора позиция с 27.59% остава bTV Lady. Дамската медия регистрира известно покачване на своето одобрение спрямо миналогодишната ни анкета. По всяка вероятност това се дължи на стартиралата през декември премиерна продукция на Телевиса "Не ме оставяй". Макар и да не е сред най - новите в Латинска Америка, сериалът определено има своята очарователна история. А разделянето му на два сезона е гаранция за интересни и неочаквани обрати в основните сюжетни линии. Иначе през годината от bTV Lady не изненадаха с почти нищо феновете. Като изключим телемунделата "Земя на честта" (излъчвана по дамския канал след свалянето й от ефира на bTV), бяха въртени предимно повторения на вече до болка познати теленовели. Надяваме се стартът на "Не ме оставяй" да не е просто моментно изключение, а началото на едно по - сериозно присъствие на латиносериали в ефира на bTV Lady.

    Третото място в анкетата се заема от bTV с 10.34%. През изминалата година медията ни зарадва с премиерата на "Земя на честта", която обаче впоследствие беше преместена по bTV Lady. За съжаление това си остана и единствената латиноамериканска теленовела в нейната програма. 6.9% от вота пък получава Евроком. Кабеларката затвърди имиджа си на канал, предлагащ обичани заглавия и класики от близкото минало ("Узурпаторката", "Чудото на Хуана"). За другите телевизии няма подадени гласове.

2 коментара:

  1. Здравейте искам телевизиите да изльчват още Теленовели който са интересни и вълнуващи
    Стига вече с Тези Турски и Индийски сериали който не са интересни
    Дано Телевизиите да изльчват много Теленовели
    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  2. Диема фемили да изльчват и вечер Теленовели а не Турски и индийски сериали защото е нетьрпимо вече да се изльчват Турски и индийски сериали
    БТВ Лейди да изльчват Теленовели сега Изльчват Не ме оставяй който е супер интересен но дано да видим и още много Теленовели по БТВ Лейди
    БТВ Лейди да повторят и Земя на честта който не можах да гледам по БТВ
    А БТВ да изльчват вече много Теленовели
    А Евроком са супер че изльчват Яки Теленовели да продьржават така
    И Дано да видим още Теленовели в Българският ефир
    Лека вечер

    ОтговорИзтриване