събота, 15 октомври 2016 г.

Света на теленовелите: Хубави моменти


    
    Бразилската теленовела "Обетована земя" с повторение по Евроком! Ретро продукцията на Глобо прави своя старт този понеделник (17 октомври). Тя ще се излъчва в ефира на кабелната телевизия всеки делничен ден от 19:00 часа. Сюжетът на "Обетована земя" се развива в края на 19 век. Това е периодът, през който хиляди италианци напускат родните си места и заминават за Бразилия в търсене на по - добър живот. Сред тях са и главните герои Жулиана (Ана Паула Арозио) и Матео (Тиаго Ласерда). Запознанството им и миговете, прекарани на кораба, слагат началото на една голяма любов. След като пристигат на пристанището в Сао Пауло обаче, двамата са принудени да се разделят. Жулиана попада в дома на Франческо (Раул Кортез), стар приятел на нейните родители. Франческо е развил в Бразилия успешен бизнес, който един ден ще предаде на своя син Марко Антонио (Марсело Антони). Най - голямата мечта на възрастния човек е да види Марко Антонио женен за добра и почтена жена като Жулиана. От друга страна Матео се отправя към вътрешността на страната, където започва работа в кафеените плантации на могъщия робовладелец Гумерсиндо (Антонио Фагундес). Въпреки раздялата, сърцата на Жулиана и Матео остават силно свързани и един ден двамата ще се срещнат отново... 

    Марк Тачър, когото в момента гледаме като Алонсо от "Триумф на любовта", получи главна роля в Мексико. Той ще протагонизира новата продукция на Телевиса "Обичаният" ("El bienamado"). Персонажът на Тачър ще се бори с този на Андрес Паласиос за любовта на главната героиня. Все още обаче не е известно името на актрисата, която ще застане начело на историята. Останалата част от каста също претърпя някои промени. През последните дни стана ясно, че Хесус Очоа ще замени Серхио Гойри в ролята на възрастния протагонист. За продукцията окончателно бяха потвърдени и имената на Шантал Андере, Нора Салинас и Алехандра Гарсия. Очаква се снимките на "Обичаният" да започнат съвсем скоро, като по всяка вероятност теленовелата ще се появи на екран през следващата година.

    Лорена Меритано вече е напълно здрава! Припомняме, че през 2014 година актрисата от "Трима братя, три сестри" бе диагностицирана с рак на гърдата. След продължително лечение тя е успяла да пребори коварната болест и постепенно се връща към нормалния си начин на живот. Преди няколко дни Лорена дори се появи като водеща на модно дефиле в аржентинската столица Буенос Айрес. Събитието беше с благороден характер, като участниците в него се обединиха именно около каузата за борба с рака на гърдата. "Благодарна съм, че мога да се върна към работата си и да продължа да разпространявам посланието за превенция на тази болест", сподели щастливата Лорена.

    Уилям Леви и Елизабет Гутиерес по - щастливи от всякога! Двамата участваха заедно с децата си Тофи и Кайли във фотосесия за известно мексиканско списание. Част от снимките бяха споделени и в профилите на актьорите в Инстаграм. На една от тях Уилям е със своя син Тофи. Кубинецът е добавил съобщението: "Нямам какво да кажа. Същият е като мен!" На друга Елизабет е усмихната заедно с малката Кайли. Следва фотос на двамата заедно, както и обща снимка на цялото семейство. През последните дни в мексиканските медии се появи и информация, че актьорите подготвят така дългоочакваната от феновете им сватба. До момента обаче нито Уилям, нито Елизабет са потвърдили официално тези слухове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар