неделя, 28 август 2016 г.

"Узурпаторката": Паулина най - харесвана от БГ феновете


     

    Тази седмица традиционната ни анкета беше посветена на излъчваната по Евроком мексиканска теленовела "Узурпаторката" с Габриела Спаник и Фернандо Колунга. Попитахме ви кои са вашите любими персонажи от продукцията, като всеки имаше право да посочи до 3 имена. И така, време е да обявим финалните резултати, които са повече от любопитни.

    Най - харесваният персонаж от "Узурпаторката" е Паулина! Тя печели анкетата с 36.17% от вашите гласове. Габриела Спаник влиза в ролята на невинното момиче, поддало се на шантажа на своята зла близначка и намерило любовта на най - неочакваното място. Това е само една от поредицата успешни главни роли, които има в кариерата си венецуелската актриса. Вече две десетилетия тя е сред най - харесваните латиноамерикански актриси. Изиграла е всякакви персонажи - от добра и нежна протагонистка до егоистична и перверзна злодейка. За себе си Габи казва, че е съвсем обикновен човек. Държи много на семейството и близките си, религиозна е и чувства присъствието на Бог в живота си. Не си пада по луксозните маркови дрехи, предпочита да е облечена спортно, но да се чувства удобно.

    На второ място с 23.4% остава протагонистът Карлос Даниел (в ролята Фернандо Колунга). Също с над 20 - годишно присъствие на екрана, Фернандо е сред най - лоялните звезди на Телевиса. Той започва кариерата си в мексиканската компания още през 90 - те години на миналия век. Актьорът бързо печели любовта на зрителите и стига до главните роли. Освен в "Узурпаторката", името му е запечатано в хитови теленовели като "Есмералда", "Мария от квартала", "Утре и завинаги", "Желязната дама" и др. В реалността Колунга е привърженик на здравословния начин на живот. Участва в редица кампании срещу алкохола и наркотиците. Самоопределя се като романтична душа, държи на личното си пространство и винаги се стреми към хармония в своя живот.

    Третото място с 19.15% е за главата на семейство Брачо, Пиедад. В ролята влиза аржентинката Либертад Ламарке, която за съжаление си отива от този свят две години след края на теленовелата. Либертад е една от иконите на латиноамериканския шоубизнес за миналия век. През забележителната си кариера на актриса и певица е издала над 800 песни, участвала в 65 игрални филма и безброй театрални постановки. Тя има и няколко роли в теленовели, сред които безспорно най - запомнящата се е тази на Пиедад от "Узурпаторката". Със своя чар, елегантност и професионализъм Либертад Ламарке си е запазила място в сърцата на зрителите както в Мексико, така и в родната си Аржентина.

    На четвърто място с 12.77% остава голямата злодейка Паола, изиграна отново от Габриела Спаник. 4.26% получава Родриго (Марсело Буке), а по 2.13% - Естефания (Шантал Андере) и Патрисия (Джесика Хурадо). За другите персонажи от теленовелата няма подадени гласове.

1 коментар:

  1. Ура Узурпаторката е страхотна яка теленовела а Моята любимка е Паулина радвам се че печели тя е моята любимка от сериальт

    ОтговорИзтриване