четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Песни от теленовели: Давид Бисбал - "Лъжливо сърце" (от "Лъжливо сърце")

    Представяме ви заглавната тема от новата продукция на Телевиса "Лъжливо сърце" ("Corazon que miente") с Дулсе Мария, Пабло Лайл, Телма Мадригал и Диего Оливера. Песента носи същото име и е на испанската звезда Давид Бисбал. Вижте официалното видео:


5 коментара:

  1. Здравейте! Аз една от основателките на сайта http://rbd-fans-bulgaria.blogspot.bg/. Искам да кажа нещо, което е във връзка с вашата статия (извинявам се предварително ако това което ще кажа, вече сте го публикували в сайта си). Песента "Corazon que miente" към теленовелата "Лъжливо сърце" ("Corazon que miente") е написана от Дулсе Мария. Песента има две версии - 1) в изпълнение на Давид Бисбал и 2) в изпълнение на Дулсе Мария (тази версия на песента предстои да излезе скоро (поне за сега) и ще бъде включена в новият албум на мексиканската певица и актриса). Освен песента "Corazon que miente", Дулсе Мария е написала още една песен за теленовелата. Тя се казва "Dejarte De Amar" и скоро ще зазвучи в кредитите към епизодите "Лъжливо сърце". "Dejarte De Amar" също ще бъде включена в следващия албум на певицата.

    Благодаря Ви за отделеното време и внимание.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Благодарим Ви за подробната информация! Знаем, че скоро в "Лъжливо сърце" ще звучи и новата песен на Дулсе Мария. Веднага щом излезе, ще я представим в нашата редовна рубрика. Блогът ни винаги е отразявал новостите, свързани с Дулсе, и това няма да се промени в бъдеще.

      Поздрави! :)

      Изтриване
    2. Не ми говорите глупости



      Давид бисбал е певеца на сериала




      Той я пее



      А не дулсе мария




      Ясно да ви бьде

      Изтриване
    3. До 1 коментар




      Не ми говорете глупости




      Вашата дулсе мария не е нищо особено





      Ясно

      Изтриване
    4. Давид бисбал е велик




      В сравнение с вашата дулсе мария

      Изтриване